OK
×

Sponsor ons Vier het Leven team!

Op zondag 23 september 2018 lopen wij met team 'Vrienden van Vier het Leven' mee met de Dam tot Damloop. Door ons te sponsoren zorg jij ervoor dat Vier het Leven nog meer ouderen, die veelal thuis zitten, mee uit kan nemen naar een theater, museum of naar de bioscoop. De ouderen worden van deur tot deur begeleid door een van de 1.800 vrijwilligers en genieten zo van een gezellige en zorgeloze middag of avond uit! Door op de 'doneer nu' knop te drukken kun je ons heel eenvoudig sponsoren. Elk bedrag is meer dan welkom!

Stichting Vier het Leven logo 2

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Meer weten? www.4hetleven.nl

Een eigen actie starten voor Vier het Leven? Een sponsorloop, een fietstocht, een festival of iets totaal anders? Uw initiatief is meer dan welkom!

Neem contact op met Heidi Wennekes, coördinator fondsenwerving op 06-49378240 of heidi@4hetleven.nl .

 Fijn dat u meedoet!

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 353 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
35%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×