OK
×
Actievoerder
Rinske Bakker

Sponsor het vrijwilligersteam van Bedmanieren.nl

Bedmanieren.nl wil seksualiteit bespreekbaar maken op een serieuze, maar open en toegankelijke wijze. De makers hopen dat Bedmanieren.nl herkenning en erkenning biedt. Dat de korte verhalen toegankelijk zijn en een opening voor gesprek. Niets is raar.

De schrijvers hebben een achtergrond in de psychologie en allen werkervaring binnen de seksuologie. Vanuit hun klinische en wetenschappelijke ervaring schrijven zij over seksualiteit in de breedste zin van het woord. Denk aan seksueel contact met jezelf of een ander, maar ook aan relaties, daten, porno, actualiteiten, voorlichting of opvallende wetenschappelijke feitjes. Het vertellen van sensationele verhalen is niet het doel van de website.

Sponsor ons!

Bedmanieren.nl is begin 2017 gelanceerd. Wij van team Bedmanieren.nl zijn al sinds 2016 aan de slag en doen alles onbezoldigd, op vrijwillige basis. Onze website en daaraan gerelateerde evenementen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Mocht je ons toch willen sponsoren, dan zijn we je heel erg dankbaar! Je kunt ons een gift doen via deze donatiepagina. Met de opbrengst bekostigen we de vormgeving van onze website en social media platforms, benodigde abonnementskosten voor rechtenvrije beelden, en natuurlijk de evenementenorganisatie.

Kijk voor meer info op onze social media platforms Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Alvast bedankt!

Liefs,
Rinske Bakker (hoofdredacteur), Lisanne Hummel (webredacteur), Feya Haagsman (vaste auteur), Simone Speelman (vaste auteur), Marceline van Eeden (redactie), Bente van Gameren (socials & engagement) & Ramon Gulikers (webmaster) - team Bedmanieren.nl

Anoniem

€ 5

14-05-2020

dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
1%
1

donaties

354

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Mw Rinske Bakker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rinske Bakker

€ 5 opgehaald