OK
×
Actievoerder
Rinske Bakker

Sponsor team Bedmanieren.nl

Bedmanieren.nl is hét toegankelijke platform waarop serieus en onomwonden over seks wordt gepraat. Ons team wil graag dat dit platform (h)erkenning biedt en een opening is voor een respectvol gesprek over seksualiteit. Dat werkt namelijk bevrijdend. Het draagt bij aan groter seksgeluk en een meer tevreden leven. Bovendien vinden wij het belangrijk om, ten tijde van de tegenwoordige informatie-overload, betrouwbare en duidelijke informatie te geven in antwoord op wat jij wil weten.

De makers zijn allemaal opgeleid tot psycholoog en hebben werkervaring binnen de seksuologie. Onze vaste schrijvers zijn bovendien allen gespecialiseerd tot GZ-psycholoog én senior onderzoeker òf seksuoloog NVVS. Wij verdiepen en verbreden graag je kennis over seksualiteit in de breedste zin van het woord. Denk aan seksueel contact met jezelf of een ander, maar ook aan relaties, gender, porno, daten, actualiteiten, anatomie of opvallende wetenschappelijke feitjes. Daarnaast bieden we jullie ook graag columns, kunst en vlogs aan, allemaal met dezelfde kunde. Zo hopen we vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van jouw bedmanieren.

Sponsor ons!

Bedmanieren.nl is op 16 januari 2017 gelanceerd. Wij van team Bedmanieren.nl werken sinds 2016 aan dit educatieve platform. Ons platform en alle daaraan gerelateerde evenementen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Mocht je ons willen sponsoren, dan zijn we je heel erg dankbaar! Je kunt een gift doen via deze donatiepagina. Met de opbrengst bekostigen we de vormgeving van onze website en social media platforms, benodigde abonnementen voor het gebruik van rechtenvrije beelden, en natuurlijk de evenementenorganisatie. Alvast bedankt!

Kijk voor meer info op onze social media platforms Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Alvast bedankt!

Liefs, Rinske Bakker (founder), Lisanne Hummel (co-founder), Simone Speelman (co-founder), Renée Broersma (redactie), Bente van Gameren (socials & engagement), & Patrick Roelofs (Webnovation) - team Bedmanieren.nl

Anoniem

€ 250

31-12-2023

Anoniem

€ 10

23-08-2023

L. Stam

Beste RInske Leuke website

€ 100

28-06-2022

Anoniem

€ 5

14-05-2020

dakje met Geef-logo
€ 365 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
73%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Mw Rinske Bakker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rinske Bakker

€ 365 opgehaald