OK
×

Spinningmarathon 2021 Rodenborch 12 Sept om 16:00 uur

Ook dit jaar doen de leerlingen van het Rodenborch College weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis In Den Bosch.

 

De opbrengst van deze aktie zal verdubbeld worden door Nationaal Fonds Tegen Kanker.

avatarWees de eerste!

Geef Jacqueline een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.000
0%
0

donaties

37

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Klas 1THa
Klas 1THa van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch. Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1THb
Klas 1THb van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1THc
Klas 1THc van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1THtsa
Klas 1THtsa van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1Ha
Klas 1Ha van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1Hb
Klas 1Hb van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1HVa
Klas 1VHa van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1HVb
Klas 1HVb van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1HVc
Klas 1HVc van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1HVtsa
Klas 1HVtsa van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1Va
Klas 1Va van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1Vb
Klas 1Vb van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Klas 1Vtsa
Klas 1Vtsa van het Rodenborch doet ook weer mee met de Spinningmarathon voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch.Alle donaties zullen verdubbeld worden door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

€ 0 opgehaald