OK
×
Actievoerder
Stefan Koot

SPARK fietst naar Villa Pardoes

Op 24 september stappen wij gezamelijk op de fiets met als eindbestemming, Villa Pardoes! Een fietstocht van maar liefst 80 kilometer en een uitdagende route van 120 kilometer voor de echte waaghalzen!

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken! 

Daar zetten wij ons graag voor in! En jouw donatie kan het verschil maken. Samen zorgen wij er voor dat een klein gebaar grote impact kan maken. Doneer daarom dat wat jij kan en wilt missen, dan zorgen wij dat elke euro terecht komt bij Villa Pardoes!

avatarWees de eerste!

Geef Stefan een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Stefan Koot

€ 0 opgehaald