OK
×
Actievoerder
Rianne Ligtenberg

Sneller herstel voor onze oudere patiënten met de Beleef TV

Helpt u, help jij mee om onze oudere patiënten uit te dagen om na een ziekenhuisopname toch weer terug naar hun eigen huis te kunnen ipv een verpleeghuis?

Met uw donatie gaan we een Beleef TV aanschaffen en inzetten in de dagverblijven van onze interne afdelingen. De Beleef TV wordt ingezet om de patiënt te activeren in bewegen, leren en herinneren. De patiënt wordt uitgedaagd om uit de vaak passieve patiëntenrol te komen. 

We verwachten dat het herstel en de patiënttevredenheid toeneemt en dat de patiënt sneller naar huis kan gaan met thuiszorg ipv een (tijdelijke) plek in verpleeghuis. 

Stichting Vrienden van MST logo 2

Stichting Vrienden van MST

Stichting Vrienden van Medisch Spectrum Twente (MST) zet zich in voor het welzijn van alle patiënten in MST, jong en oud, en hun families. Met uw bijdrage kunnen we zorgen voor: patiëntgerichte voorzieningen voor een prettiger verblijf in MST; patiëntgericht onderzoek voor nog betere zorg; educatieve projecten om kennis te delen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 9.600 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 9.750
waarvan € 100 via Geef.nl
98%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×