OK
×
Actievoerder
Nadia Benaissa

Siradj voor Palestina

In Palestina zijn kinderen en hun mama's en papa's niet veilig. Palestina wordt al jarenlang bezet, nog langer dan dat mijn opa en oma leven. Door de bezetting wordt veel geweld gebruikt. Daardoor raken mensen hun huizen kwijt. In Gaza is heel vaak veel geweld. Dat doet mensen heel veel pijn en dan moeten ze naar de dokter om geholpen te worden. Soms zijn mensen ziek en hebben ze pijn aan hun lichaam. Soms zijn mensen ziek door de angst en het verdriet. 

Mijn mama is vrijwilliger voor Stichting Kifaia. Ze zamelen geld in zodat mensen in Gaza naar de dokter kunnen en geholpen kunnen worden. Ik wil daar ook bij helpen. Help jij mij mee? 

Stichting Kifaia logo 2

Stichting Kifaia

Stichting Kifaia steunt de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) Gaza. De PMRS is een lokale en onafhankelijke organisatie. Sinds de jaren zeventig verleent de PMRS gezondheidszorg op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza. Van zuigelingenzorg tot zorg voor ouderen, mensen met een handicap of een chronische ziekte. Laagdrempelig, dicht bij de mensen en gratis.

Stichting Kifaia steunt hen met met geld en door Nederlanders te informeren over de Israëlische bezetting van Palestina en de schendingen van internationaal recht en mensenrechtenverdragen.

Gaza met eigen ogen
Stichting Kifaia krijgt als een van de weinige Nederlandse organisaties (vooralsnog) toegang tot Gaza. Wat we vertellen, hebben we daar zelf gezien, gehoord en ervaren. De gesprekken met mensen en bezoeken aan plekken in Gaza zijn terug te lezen in onze nieuwsbrieven en te zien in onze video’s. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.162 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.152 via Geef.nl
116%
53

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Nadia Benaissa

€ 1.152 opgehaald