OK
×

Save Watoto Wema Centre

Stichting Mzungu4Kenia supports Watoto Wema Centre. Watoto Wema Centre is een opvang tehuis voor straatkinderen in Nairobi, Kenia. Op dit moment sponsorred Watoto Wema Centre 144 kinderen, waarvan er 70 in Watoto Wema Centre wonen. Nu wil de Keniaanse overheid een weg aanleggen, en volgens de overheid moet deze weg door het toiletgebouw en deoor de miesjesdorm komen. Watoto Wema Centre heeft dit met een advocaat aangeklaagd. Helaas bleek dat het lokale kadaster company, die WatotoWema Centre geholpen hebben met het land kopen, in de jaren '60 een fout heeft gemaakt toen ze de grenzen van het land in dat gebied trokken. Want de overheid heeft een iets andere map dan het lokale kadaster company.

Watoto Wema Centre kan nu het lokale kadaster company aanklagen, maar dit process duurt wel een paar jaar tot het tot afronding komt. De overheid heeft echter groen licht gekregen om door te gaan met de weg. Nu heeft Watoto Wema Centre tot Eind December om funds in te zamelen en een nieuw toiletgebouw te bouwen, en de slaapplaats van de meisjes te verbouwen zodat de kinderen van Watoto Wema Centre weer een veilig onderkomen hebben. Helpt u mee?

Camping de Beukenhof aan teamlid Marjolein van der Kolk

€ 10

19-09-2018

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 28.570
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×