OK
×

Sathiko Sath CHALLENGE 2019 in Nepal voor kansarme kinderen

Deze actie is de algemene versie voor de challenge reizen van Sathiko Sath.

Sathiko Sath is een studiefonds voor kansarme Nepalese kinderen uit afgelegen bergdorpen. Op 4 maart 2019 viert deze stichting haar 10de verjaardag. Bij deze gelegenheid daagt zij durvers en doeners uit voor een niet-alledaags project: minimaal € 500 aan fondsen te werven voor de stichting in combinatie met deelname aan één van de unieke reizen in Nepal. Er zijn twee mogelijkheden:

Een pittige trekking met tenten door het ruige Dolpo.
Een meer dan aantrekkelijke rondreis door Nepal.

Ondersteun met uw donatie een van de deelnemers aan de reizen via hun eigen Actiepagina of op deze pagina als u los van hen de Challenge als geheel wilt bijstaan.

Met het zo bijeengebrachte sponsorgeld wil Sathiko Sath haar missie - een waardevolle toekomst bieden aan deze kinderen - voor de toekomst veiligstellen en ook uitbreiden.

Na aftrek van administratieve kosten waaraan we niet kunnen ontsnappen wordt het sponsorgeld besteed aan het onderwijs en de huisvesting van de kinderen van Sathiko Sath. 

I. Knottenbelt aan teamlid bestuur Sathiko Sath

Ha ha, eerste donatie voor de Challenges! Gaan we € 80.000 halen?

€ 5

05-01-2019

dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hilde Noë
Vanaf het prille begin zet ik me in voor Sathiko Sath vanuit de diepe overtuiging dat onderwijs de sleutel is om uit die almaar doorgaande spiraal van armoede te komen. Voor kinderen die leven in de afgelegen bergdorpen van Nepal is dit slechts een droom. Maar wij kunnen helpen om die droom waar te maken. Een goede opleiding biedt niet alleen kansen aan het kind zelf, maar ook aan zijn familie en uiteindelijk aan het land als geheel. Daarom ondersteun ik het werk van Sathiko Sath. Goed onderwijs geeft toekomst!

€ 0 opgehaald