OK
×

Online collectebus voor Stichting Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis

Op onze afdeling neonatologie worden pasgeborenen opgenomen die om verschillende redenen extra zorg nodig hebben. Vooral de baby’s die te vroeg geboren worden liggen langere tijd op onze afdeling. Omdat het vaak voor ouders niet mogelijk is om 24 uur per dag bij hun kind te kunnen zijn, hebben wij op de afdeling een camerasysteem beschikbaar zodat er op ieder moment van de dag door ouders meegekeken kan worden. De camera’s en de software voor de camera’s is verouderd en aan vervanging toe. Wij zouden deze camera’s met de software dus ook graag willen vervangen zodat ouders optimaal gebruik kunnen maken van deze faciliteit. Met de nieuwe camera’s kunnen we ook de baby’s in beeld brengen die in een couveuse verpleegd worden. Dat is met de huidige camera's niet mogelijk. De kosten voor dit systeem kunnen niet volledig vanuit het ziekenhuis betaald worden en dus hebben wij uw hulp nodig om dit te realiseren. De kosten voor dit nieuwe systeem bestaan uit eenmalige kosten voor de inrichting van de nieuwe software daarnaast zijn er de jaarlijkse kosten voor de licenties voor het gebruik van de software. Via deze pagina kunt u een donatie doen. Deze donatie kan op verschillende manieren gedaan worden.

• U kunt doneren op deze pagina waardoor u bijdraagt aan de kosten van de inrichting van de nieuwe software.

• U kunt als bedrijf met uw bedrijf een plek adopteren. U neemt dan de kosten voor de licentie voor 1 of meerdere jaren voor uw rekening. De licentie is ongeveer 50,- per maand.

Binnen de afdeling wordt een plek ingericht waarop de donatie van uw bedrijf zichtbaar is. Mocht u interesse hebben en meer informatie willen over de  adoptie van een plek en de daarbij behoorden kosten kunt u contact op nemen met Sander Hoogland s.hooglands@asz.nl. Wij hopen op uw hulp! Samen de beste zorg voor de allerkleinsten en hun ouders.

Anoniem

€ 5

01-03-2023

dakje met Geef-logo
€ 2.705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 5 via Geef.nl
10%
1

donaties

3169

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×