OK
×
Actievoerder
Steun UMCG

Sammy gaat 100 km Omkieken!

Ik ben Sammy Anakotta, 53 jaar.

Passies
Mijn passies zijn: muziek spelen met de band en lange afstanden wandelen. Ik wandel veel met mijn familie en vrienden. Een wandeltocht is voor ons vaak een gezinsfeestje. Ik ben graag onder de mensen, maar alleen is ook wel eens lekker.
En.... Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, ik ben zoals ik ben en meestal breng ik de zon in huis.

Verschillende wandelevenementen
Ik doe mee aan verschillende wandelevenementen zoals: Vierdaagse van Odoorn, de Nijmeegse vierdaagse, Airborne wandeltocht, Noorder Ronde Tocht 2013 4-daagse (in de sneeuw) en Tocht om de Noord.

Extreme (langere) evenementen
Naast tochten met korte tot normale afstanden, loop ik ook graag de extreme (langere) evenementen zoals de Ztz (110km in 24u) en de dodentocht (100km in 24u). Dit jaar liep ik deze voor de 11e keer, de dodentocht, samen met Ron Wubs. Als afsluiter van élk jaar loop ik met mijn familie en vrienden de Bastogne Historic Walk. Ik ben blij dat ik dat kan.

100 km voor goed doel
Het laatste weekend van september loop ik met veel plezier de 100km van de Tocht om de Noord.  En dat we voor een goed doel lopen maakt het nog leuker!

Gun jij ook anderen de beste kansen op herstel?
Steun dan mijn actie om geld in te zamelen en doneer jouw bijdrage. Elke euro telt en elk bedrag is welkom. En natuurlijk alvast bedankt voor jouw steun!

Het goede doel:
Stichting Steunfonds UMCG ondersteunt diverse initiatieven op het gebied van innovatie en welzijn.  Met uw hulp kan het UMCG naast topzorg ook nieuwe behandelingen ontwikkelen voor meer en betere kansen op herstel. Artsen en wetenschappers zetten zich samen in voor de beste behandelingen en zorg, zodat iedereen de beste kansen op herstel krijgt.
Het fonds is een ANBI en dat maakt geven met belastingvoordeel mogelijk.
Meer weten over het fonds of over doneren? Stuur een e-mail naar steun@umcg.nl of klik hier

Lode Holding aan teamlid Steun UMCG

€ 250

13-09-2019

L. Rumahloine aan teamlid Steun UMCG

Zet hem op bung Sam!

€ 10

06-09-2019

M. Hazenberg aan teamlid Steun UMCG

kom op Sammy. ik weet dat je het kan. met 2 vingers in je neus. ik hoop echt dat je bakken met geld binnen haalt. bij deze heb de eerste van mij. ;-)

€ 25

06-09-2019

dakje met Geef-logo
€ 285 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
28%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steun UMCG

€ 285 opgehaald