OK
×

Samen voor Carnivora

Naar aanleiding van onze deelname aan het programma 'Samen voor Dieren' van stichting Dierenlot (zaterdag 22 januari om 16:30 uur op SBS6), verwachten wij veel aandacht voor stichting Carnivora en het werk wat wij doen.

Aandacht in de vorm van mensen die graag hun steentje willen bijdragen aan ons goede en noodzakelijke werk, maar ook aandacht in de vorm van particulieren die ons benaderen daar zij afstand willen doen van hun huisdier(en).

Om beide casussen zo goed mogelijk te ondervangen hebben wij het besluit genomen om deze actie op te zetten. Zo kunnen mensen die graag een steentje willen bijdragen een donatie schenken aan stichting Carnivora, maar hebben wij ook een extra centje voor het geval er dieren binnen worden gebracht met gezondheidscomplicaties of dieren die specifieke zorg en aandacht nodig hebben.

Namens onze dieren bedankt voor je bijdrage en uiteraard mag je deze Geef actie delen met familie, vrienden en kennissen!

Stichting Carnivora
Stichting Carnivora

€ 165,22 opgehaald

Help Stichting een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 165 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
16%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Carnivora
Stichting Carnivora

€ 165,22 opgehaald