OK
×

RunNations voor Kika

Mijn naam is Brian Monpellier en ik wil het verschil maken! 

Op 13 september 2017 werd ik 50 jaar. En met jouw hulp kan mijn droom: 12 marathons, in 12 maanden voor 12 verschillende goede doelen lopen, vervuld worden. 

Kika is een van de goede doelen die ik daarbij ondersteun. En ook jij kunt helpen door direct te doneren via Geef.nl zodat elke gedoneerde euro rechtstreeks op de juiste plek komt. 

Je kunt ook samen met mij een marathon lopen en je daarbij laten sponsoren voor Kika. Dat zou ik ook helemaal super vinden.

Kijk op mijn website www.runnations.nl voor meer informatie en om je te registreren voor een van de marathons. Hieronder maak je dan je eigen sub pagina aan om geld op te halen.  

Dank je wel voor je donatie en ik zie je graag op mijn website! 

Sportieve groeten, Brian Monpellier - RunNations

 

De stappen om een pagina aan te maken bij geef zijn: 1. Registreer jezelf op geef.nl 2. Maak je eigen actiepagina bij tab ‘kom in actie’ 3. Vul alle gegevens in, vertel je verhaal en klik bij ‘eigenschappen’: ik ben onderdeel van een team en maak een individuele actie aan……….. Je krijgt dan een dropdown list waar je je favoriete runNations goede doel kan selecteren (RunNations stichting: RunNations voor…..). Je bent dan automatisch gekoppeld aan RunNations 4. Klik op ‘actie aanmaken’ en jouw pagina is klaar!

B. Monpellier aan teamlid RunNations (Stichting)

Restant RunNations! Just great to do this again!

€ 150

22-05-2019

B. Monpellier aan teamlid RunNations (Stichting)

Namens Stichting RunNations zijn wij zeer blij nogmaals een storting te kunnen doen richting het KWF.

€ 294,50

24-02-2019

Cees Advocaten namens Joost Schotten aan teamlid Joost Schotten

€ 250

07-11-2018

G. Mulders-Mutsaars aan teamlid RunNations (Stichting)

Tijdens onze bruiloft hebben we aan onze gasten een donatie voor KIKA gevraagd. Zie hier het fantastische resultaat. Dank aan alle lieve mensen

€ 670

06-11-2018

J. (j.n.) Schotten aan teamlid Joost Schotten

Ik ga zo dadelijk de cadeaugelden doneren, die op het feest ter ere van het door mijzelf bereiken van de gedenkwaardige leeftijd van 50 jaar (!) in de 'cadeau box' terecht zijn gekomen. Ik wist - als zijnde (co) sponsor van de marathon die Brian in Zuid Afrika heeft gelopen - al vanaf het moment dat ik er over dacht om een mooi feest te organiseren, dat dít de bestemming ging worden. KiKa - doe er iets moois/goeds mee; de kinderen verdienen het zó...

€ 635

05-11-2018

G. Mutsaars aan teamlid RunNations (Stichting)

€ 5

17-10-2018

Anoniem aan teamlid Gerdy & Sjef Mutsaars & Mulders

€ 5

17-10-2018

R. Makkus aan teamlid RunNations (Stichting)

€ 10

19-09-2018

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 2.650 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
22%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×