OK
×
Actievoerder
M Boerman

Huntington Run in Hardenberg

De Run for Huntington op

ZATERDAG 1 juni 2024!!

Tijd: 13:00-15:00Locatie verzamelpunt: Appartementencomplex de Vechtrande

Doe mee aan onze sponsorloop en bepaal je eigen uitdaging tijdens een tijdsbestek van twee uur. Of je nu wilt rennen, hardlopen, wandelen of een combinatie van activiteiten wilt doen, het is helemaal aan jou! Het doel is simpel: ga de uitdaging aan die voor jou persoonlijk betekenisvol is. Of dat nu het behalen van een specifieke afstand is, het bereiken van een bepaalde tijd, of gewoon het volbrengen van een persoonlijk doel. Deze sponsorloop is voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau of ervaring. Doe mee en draag jouw steentje bij aan een goed doel!

 

Sponsorgeld ophalenJouw inschrijving is al jouw donatie, hier gaat €10 van naar de Vereniging van Huntington. We moedigen deelnemers aan om niet alleen hun inschrijfgeld te betalen, maar ook om hun eigen uitdaging aan te gaan door zich te laten sponsoren door vrienden, familie en/of collega's. Dit is echter volledig optioneel en aan jou als individu. Of je nu ervoor kiest om alleen je inschrijfgeld te betalen of extra sponsorgeld op te halen, jouw bijdrage draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie om de ziekte van Huntington te bestrijden. Elk bedrag telt en wordt zeer gewaardeerd. 

avatarWees de eerste!

Geef M een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
0%
0

donaties

18

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
M Boerman
M Boerman

€ 0 opgehaald