OK
×

Vierdaagse wandelprestatietocht voor zieke kinderen

Wij lopen dit jaar de Nijmeegse vierdaagse om geld in te zamelen voor het 'Ronald McDonald Kinderfonds' en de renovatie van de kidscorner van het 'Maasziekenhuis in Boxmeer'. Met diverse wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse hopen we in samenwerking met Ronde Tafel 126 bij Hotel Riche in Boxmeer op 27 juli twee prachtige cheques uit te reiken.

Eén cheque zal gaan naar het Ronald McDonald Huis Nijmegen zodat ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc dichtbij kunnen logeren.

De andere cheque zal gaan naar de kinderafdeling van het Maasziekenhuis in Boxmeer, zodat de kinderen die daar zijn opgenomen een mooie speelkamer krijgen waar ze weer even kind kunnen zijn.

Wij zijn erg blij met alle donaties voor onze wandelprestatie, zodat we deze zieke kinderen samen met de Ronde Tafel 126 kunnen helpen.

Voor meer informatie zie www.rt126.nl

 

E. Verhoeven aan teamlid Ronde Tafel 126 Land van Cuijk

Diny en Ad en Marja

€ 15

20-07-2019

D. van Boekholt aan teamlid Gert-Jan Hutten

Super trots op je.💪

€ 10

19-07-2019

M. Verheijen aan teamlid Ronde Tafel 126 Land van Cuijk

Proficiat schatje zx

€ 35

19-07-2019

P. Brinkman-Schapers aan teamlid Ronde Tafel 126 Land van Cuijk

Wim Brinkman loopt de 4 daagse voor Stichting Olijf.Succes

€ 25

19-07-2019

P. Wijtten aan teamlid Gert-Jan Hutten

€ 25

19-07-2019

Anoniem aan teamlid Ronde Tafel 126 Land van Cuijk

€ 10

16-07-2019

G. Peeters-Weber aan teamlid Janneke Peeters

Janneke, zet h'm op! Xx GW en L

€ 20

16-07-2019

M. Kerskes aan teamlid Janneke Peeters

€ 10

16-07-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 1.705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
68%
100

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gert-Jan Hutten
Hallo. Ik ga dit jaar weer de 4 daagse lopen en het leek me een goed idee om dit een keer voor een goed doel te doen. Nu is een van die doelen dit jaar een Kids corner voor de kinderafdeling van het Maasziekenhuis in Boxmeer. Dit leek me een goed doel om daar voor te lopen. Dis bij deze... het zou leuk zijn als je mij daar in zou willen helpen. Al is het maar 1 of 2ct per km. Ik loop er als het goed is 160. Ik heb er in ieder geval zin in en ga in ieder geval mijn best doen en zie wel of jullie hierin meedoen. Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage evt. Gr Gert-Jan Hutten.

€ 575 opgehaald

Geen profielfoto
Janneke Peeters
Beste vrienden/familie, Willen jullie mij sponseren voor het goed doel. Een kleine bijdrage is al genoeg! Liefs Janneke.

€ 455 opgehaald

Eddy van  Oorsouw
Eddy van Oorsouw
Vierdaagse wandelprestatietocht voor zieke kinderen Ik loop dit jaar de Nijmeegse vierdaagse om geld in te zamelen voor het 'Ronald McDonald Kinderfonds' en de renovatie van de kidscorner van het 'Maasziekenhuis in Boxmeer'. Met diverse wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse hoop ik in samenwerking met Ronde Tafel 126 bij Hotel Riche in Boxmeer op 27 juli twee prachtige cheques uit te reiken. Eén cheque zal gaan naar het Ronald McDonald Huis Nijmegen zodat ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc dichtbij kunnen logeren. De andere cheque zal gaan naar de kinderafdeling van het Maasziekenhuis in Boxmeer, zodat de kinderen die daar zijn opgenomen een mooie speelkamer krijgen waar ze weer even kind kunnen zijn. Ik ben erg blij met alle donaties voor mijn wandelprestatie, zodat ik deze zieke kinderen samen met de Ronde Tafel 126 kan helpen. Bedrijven die €100 of meer doneren zullen ook vermeld worden op al onze T-shirts. Stuur hiervoor een mailtje naar info@rt126.nl voor 27 juni. Voor meer informatie zie www.rt126.nl

€ 145 opgehaald

Geen profielfoto
Janny hendriks
Beste familie, vrienden en kennissen en facebookvrienden, Dit wordt mijn 19e vierdaagse voor het goede doel van de Ronde tafel. Dus, beste mensen sponsor mij aub. Groetjes, Janny

€ 65 opgehaald

Geen profielfoto
Danielle Stevens
Ik loop samen met Inge voor dit doel, om zo de zieke kinderen en ouders in de regio te kunnen ondersteunen! Zo loop je niet alleen voor jezelf, maar hebben anderen er ook wat aan! 😁😁

€ 50 opgehaald

Geen profielfoto
nellie van Rhee

€ 25 opgehaald

Geen profielfoto
tiny kollee

€ 20 opgehaald

Geen profielfoto
Els Verhoeven
Ik wil graag voor de goede doelen geld ophalen . Doen jullie mee ?

€ 20 opgehaald

Geen profielfoto
Frans Claassen
Komende week is de Nijmeegse 4 daagse. Ik loop dit jaar voor de Ronde tafel Land van Cuijk. Dit jaar draait alles namelijk om het ondersteunen van kinderen met een ziekte en hun families. Daarom zijn de volgende goede doelen gekozen; Ronald mcdonald huis in Nijmegen en de kinderafdeling van het maasziekenhuis in Boxmeer. Wil je deze kinderen met een ziekte en hun ouders helpen, twijfel dan niet en doneer een kleine bijdrage. Alles is welkom. Bedankt voor je bijdrage.

€ 15 opgehaald

Geen profielfoto
Susan Nabuurs-ebben
Beste vrienden, ik ga dit jaar lopen voor verschillende goede doelen !! Graag hoop ik dat jullie mij deze wandeltocht gaan steunen, dit kun je doen door een kleine bijdrage te leveren.

€ 10 opgehaald

Geen profielfoto
Ilse Rongen
4 daagse 2019! Dit jaar verzamelen we met de ronde tafel boxmeer geld in voor het Ronald mac donaldhuis nijmegen en de kidscorner van de kinderafdeling van het maasziekenhuis boxmeer. Doneer heel graag! Door op onderstaande link te klikken.

€ 5 opgehaald

Geen profielfoto
Marcel Raafs

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Marcel Ansems

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Jan Stoffelen

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Josien Berkenvelder
Hallo allemaal! Als jullie willen, kunnen jullie Janneke en mij sponsoren voor de 4 daagse.

€ 0 opgehaald