OK
×
Actievoerder
Inessa Yurchanka

Rolstoel voor kind erg nodig !!!

geachte mensen,

 

hierbij wil ik vragen een donatie of samen met mij een actie te organiseren voor een kind meisje die nergens heen kan om te komen en elke dag in huis zit en het niet de capaciteit heeft om de gehele invalide rolstoel zelf te kunnen bekostigen,

Zij is helaas van geboren met een handicap kan niet lopen haar alleenstaande moeder zorg voor haar voor wat zij kan. 

het inkomen is minimaal en ik zou graag samen met jullie iets voor dit kind willen betekenen. zou je mij kunnen helpen samen met anderen mensen het te doneren van een klein bedrag en het steunen van de actie om geld in te kunnen zamelen.

samen met u maken we vele dingen mogelijk om mensen de in nood of in finaciele nood te kunnen helpen om elk steentje eraan bij de dragen.

 

met vriedelijke groet,

Mw. I. Pasquale

(voorzitster)

www.newlife4kids.nl

Stichting New Life with Jesus logo 2

Stichting New Life with Jesus

Wij verbinden vanuit een christelijk gedachtegoed mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede. Ongeacht kleur, nationaliteit, religie en afkomst, elk kind droomt van en heeft recht op een prettig leven. Onze organisatie stimuleert en ondersteund hen om hun dromen waar te maken.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×