OK
×
Actievoerder
Koos van Rooij

Ringvaart Regatta voor De Special Social Club

De komende maanden zullen wij, kikivtoor, femkelammes, vitafilippini en fleurmaat keihard trainen om dé marathon der roeimarathons, de enige echte Ringvaart Regatta, te overwinnen.

Op 2 juni zullen wij deze 100 km roeien voor @despecialsocialclub, een stichting die zich inzet om mensen met een beperking met elkaar te verbinden. Dansen, sporten en sociale interacties zijn basisrechten die voor iedereen toegankelijk zouden moeten zijn en die wij, als student zijnde vaak voor lief nemen. Helaas is dit voor mensen met een beperking helemaal niet zo vanzelfsprekend. Het is daarom de missie van de Special Social Club om een sociaal platform te creëren en de huidige drempels die er zijn voor mensen met een beperking te verlagen, zodat ook zij volwaardig deel kunnen uitmaken van onze maatschappij.

A. van rooij aan teamlid Koos van Rooij

€ 250

Vandaag

S. Lammes aan teamlid Koos van Rooij

Goed bezig!

€ 20

Vandaag

dakje met Geef-logo
€ 270 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
1%
2

donaties

113

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Koos van Rooij

€ 270 opgehaald