OK
×

Rijndam klimt tegen MS

Gaat u de uitdaging aan om het begeleidingsteam te sponsoren?

Op maandag 20 mei 2024 nemen we, als team Rijndam klimt tegen MS, deel aan het evenement klimmen tegen MS. We zullen met 4 MS patienten en hun naasten (buddy's) in estafette vorm de Mont Ventoux in Frankrijk te voet gaan beklimmen. Doelstelling hierbij is dat MS patienten en hun naaste(n) plezier krijgen/houden in het bewegen en daarmee een gezonde leefstijl vasthouden. 

Natuurlijk is dit alles niet mogelijk zonder een gedegen voorbereiding. Hierbij hoort een organisatie.

Wil jij ons helpen om deze ervaring mogelijk te maken? Doneer dan hier. 

 

Elke bijdrage is een stap richting de top! 

Vrienden van Rijndam Revalidatie logo 2

Vrienden van Rijndam Revalidatie

Revalideren is hard werken. Om met een beperking mee te kunnen doen in de maatschappij zijn er veel innovatieve en technologieën op de markt beschikbaar. Beschikbaar maar niet altijd Bereikbaar omdat ze niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.

Met de Vrienden van Rijndam werven we gelden voor Rijndam Revalidatie om extra voorzieningen en faciliteiten mogelijk te maken die bijdragen aan een innovatieve revalidatie en een gastvrij en aangenaam verblijf van patiënten en hun familie en voor kinderrevalidatie, denk aan interactieve oefen- en fitnessapparatuur of een robot die helpt een kind te communiceren maar ook werven we gelden voor inrichting van huis- en wachtkamers en spel- en sportmateriaal voor kinderen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. 

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen mee kan doen. Want gewoon meedoen is eigenlijk heel bijzonder.

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 9.347 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 3.147 via Geef.nl
103%
148

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×