OK
×
Actievoerder
Marieke Koning

Marieke Koning

aan de vooravond voor de laatste actie zijn bij zeven actievoerders de sponsor logos aan gebracht op, ruggen, benen armen en voeten ! fantastisch. nu maar hopen dat ze niet aan de lakens blijven kleven, want het is de bedoeling dat ze goed zichtbaar zijn tijdens het rennen en zwemmen.
Marieke Koning

brrr, ik ben maar eens gaan kijken bij de buitenzwemmers wat een gezellige boel daar op de steiger . of ik ook kwam zwemmen? dacht het niet, laat mij straks maar een stukje rennen :-) Het water was 5 graden en wat denk je, ze gaan er gewoon in, zonder wetsuits, wil je zien hoe ze eruit komen? Ik zou zeggen kom ook gewoon een keer langs, ze gaan elke zaterdagochtend om 10:45 in het water.
Marieke Koning

Fijn dat er steeds meer mensen opstaan voor deze actie. Zelf moest ik best even over de streep getrokken worden, voor het rennen in korte broek. De kou maakt me niet enthousiast maar de betrokkenheid van andere deelnemers bemoedigen mij om deel te nemen :-) Het is fantastisch om samen dit project te omarmen. Ik kijk uit naar wie er nog meer op gaan staan!
Marieke Koning

Wow gisteren avond Anouk was bijna klaar met aanbrengen van de 1We logos totdat, de ouders van Marieke spontaan lieten weten ook vandaag mee te willen gaan rennen voor de warme dekens :-) en ook wel voor deze gelegenheid een logo op de benen zouden willen. zo gezegd zo gedaan. Anouk ging zonder moeite nog even door :-) nu dus vandaag, gaan er vier op blote voeten van start (tussen de ruim 600 andere hardlopers) op de start-landingsbaan van Lelystad voor de 1WE dekenactie. Super, ze hebben er zin in!
Marieke Koning

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie