OK
×
Actievoerder
Michelle Smith

Wilde dieren zijn geen entertainers!

550.000 wilde dieren lijden dagelijks voor het vermaak van toeristen. Denk aan dolfijnenshows, olifantritten, selfies met tijgers en wandelen met leeuwen. De dieren worden vaak bij hun moeder weggehaald als ze nog jong zijn. Ze worden daarna geslagen en lichamelijk en geestelijk mishandeld tijdens trainingen. Dit gebeurt allemaal om ze onderdanig te maken zodat ze het toelaten om voor de rest van hun leven geketend te worden ter vermaak van toeristen. Uit ons onderzoek 'Taken for a Ride' blijkt dat 3 op de 4 Aziatische olifanten in de toeristenindustrie in slechte en onacceptabele condities leeft. De reisbranche, overheden en toeristen moeten hun verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten voor het beschermen van wilde dieren, zodat die blijven waar ze horen: in het wild.

We roepen reisorganisaties dan ook op geen olifantenritten en -shows meer aan te bieden en andere wrede attracties met wilde dieren. Steeds meer reizigers en reisorganisaties geven gehoor aan onze oproep om af te stappen van de olifant! Inmiddels hebben al meer dan 200 reisorganisaties aan ons beloofd geen olifantenritten en -shows meer aan te bieden, zoals onder andere de reisorganisaties TUI Nederland (TUI, Kras en Holland International), Fox Verre Reizen, De Jong Intra Vakanties, Intrepid Travel, Sawadee en Djoser. 

Jouw keuzes op vakantie kunnen de vraag naar wrede attracties verminderen en dierenlevens redden.

 

Doe je mee? Doneer nu!

Help Michelle een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×