OK
×
Actievoerder
Rebel .

Rebel in actie voor Stichting Plons

Stichting Plons heeft als doel het samenbrengen van mensen met én zonder beperking in een zeilboot om op deze manier hen een zinvolle vrijetijdsbeleving te bezorgen. Het vergroten van het gevoel van eigenwaarde, positieve beeldvorming en plezier zijn kernwoorden die als basis fungeren. Hiermee bevorderen we tevens de participatie tussen deze doelgroepen. Ook het mogelijk maken en opleiden van wedstrijdzeilers voor Olympische en Paralympische ambities behoort tot de activiteiten'

 

Plons (Stichting) logo 2

Plons (Stichting)

Stichting Plons heeft als doel het samenbrengen van mensen met én zonder beperking in een zeilboot om hen op deze manier een zinvolle vrijetijdsbeleving te bezorgen. Het vergroten van het gevoel van eigenwaarde, positieve beeldvorming en plezier zijn kernwoorden die hiertoe de basis vormen. Hiermee bevorderen we tevens de participatie tussen deze doelgroepen en vrijwilligers.

Aangepast zeilen is het middel, sociale inclusie het doel. 

De reguliere activiteiten vinden plaats op de Kralingse Plas in Rotterdam. Ook het mogelijk maken en opleiden van wedstrijdzeilers behoort tot de activiteiten. Stichting Plons heeft unified zeilteams opgeleid voor deelname aan de Special Olympics World Summer Games in Los Angeles (2015) en Abu Dhabi/Dubai (2019)

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 121 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400
30%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rebel .

€ 121,09 opgehaald