OK
×
Actievoerder
Hanne Postma

Online pub-quiz

Hallo allemaal,

Mijn naam is Hanne en voor Vereniging Cerebrale Parese wil ik geld ophalen door middel van een online evenement uit te voeren, in dit geval wordt het een online pub-quiz waar iedereen aan mee kan doen.

Ik heb Vereniging Cerebrale Parese gekozen, omdat mijn broertje dit heeft en wat voor ons dagelijkse handelingen zijn, is voor hem soms een hele opgave. Ik zou graag geld willen ophalen en bekendheid willen verwerven voor cerebrale parese.

De pub-quiz wordt gegeven door mij in een digitale omgeving en er zijn leuke prijzen te winnen! Het vindt plaats op dinsdag 9 juni om 20.00 via Skype. De link volgt nog. Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook!

Vereniging Cerebrale Parese logo 2

Vereniging Cerebrale Parese

Sinds 1 januari 2019 is Nederland vier nieuwe verenigingen rijker: CP Nederland, EMB Nederland, Schisis Nederland en Spina Bifida/Hydrocephalus Nederland. Deze vier verenigingen komen voort uit de BOSK, vereniging van en voor mensen met een lichamelijke handicap.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 115 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 200
57%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hanne Postma

€ 115 opgehaald