OK
×
Actievoerder
Rianne de Graaf

Online Pubquiz voor Stichting Armoedefonds

Ik organiseer een online pubquiz voor het goede doel. Deelnemers kunnen hier geld doneren.

Armoedefonds (Stichting) logo 2

Armoedefonds (Stichting)

Wist je dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leven? Er is een grote groep mensen dat dagelijks de gevolgen, van een leven in armoede, moet ondervinden. 

Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan lokale organisaties die mensen in armoede helpen met o.a. voedsel, kleding, binnen- of buitenschoolse activiteiten, huisvesting, zorg- of medische kosten maar ook hulp bij de administratie of directe noodhulp. 

Het Armoedefonds helpt ook via haar eigen projecten waaronder de Schoolspullenactie en Steunpakketjes voor kwetsbare ouderen. Ook zet het Armoedefonds zich in tegen menstruatie-armoede. Met inmiddels meer dan 900 MUP's (menstruatieproducten uitgiftepunten) in Nederland verstrekken we gratis menstruatieproducten aan meisjes en vrouwen die daar niet altijd het geld voor hebben. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 180 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
72%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rianne de Graaf

€ 180 opgehaald