OK
×
Actievoerder
Michel Zoutewelle

Powerweek 2022 - Sporten voor Villa Pardoes

Van maandag 12 september tot en met zondag 18 september 2022 organiseren wij met ons kantoor een Powerweek. 

In een week naar de allerbeste versie van jezelf. De allersterkste versie worden, ongeacht je leeftijd, je achtergrond en je werk. Steeds een stap verder zetten. Een week vol uitdagingen, waardevolle kennis opdoen en ondernemersvaardigheden aanleren.

De Powerweek is gebaseerd op de Helweek, een concept van Erik Bertrand Larssen, ex-Special Forces lid van de Noorse Defensie. In de week die hij ontwikkelde ga je een week lang tot het uiterste, fysiek en mentaal.

Elke dag om 5 uur opstaan, sporten, gezond eten en leven, de hele week gedisciplineerd werken en workshops en trainingen volgen.

Natuurlijk doen de deelnemers het voor zichzelf: persoonlijke en zakelijke groei creëren en succesvol zijn is namelijk het doel. Maar hoe mooi is het dat we ook voor een goed doel aan de slag gaan!

En dat goede doel is de Villa Pardoes Week: een week waarbij ludieke acties voor en door bedrijven georganiseerd worden om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen. 

Voor elke minuut dat wij sporten in de Powerweek kun je een bijdrage doen. We sporten (als we het volhouden) 7 uur ofwel 420 minuten. Ons doel is om € 2.500 bij elkaar te sporten om zo een ernstig ziek kind met zijn/haar familie een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving en een onbezorgde week aan te kunnen bieden.

Over de Villa Pardoes Week

De Villa Pardoes Week is een week waar sponsoren verschillende initiatieven uitvoeren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Op deze manier bundelen zij krachten om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten. Tijdens deze week werken de ambassadeurs van Villa Pardoes op verschillende manieren aan een donatie voor het goede doel. Zo organiseren zij activiteiten waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat, maar wordt ook veel media-aandacht gecreëerd voor Villa Pardoes. Op deze manier kan dit goede doel nu en in de toekomst zoveel mogelijk dromen laten uitkomen.

Doe jij mee? 

Claassen, Moolenbeek & Partners aan teamlid Michel Zoutewelle

Heel veel succes!

€ 100

20-09-2022

Arec 2 Green aan teamlid Michel Zoutewelle

Arec 2 Green voor Villa Pardoes

€ 50

18-09-2022

Workroem B.V. aan teamlid Michel Zoutewelle

Namens Workroem wensen wij alle deelnemers heel veel succes aan deze Powerweek

€ 100

16-09-2022

REDview BI aan teamlid Michel Zoutewelle

Powerteam supports Villa Pardoes!

€ 96

16-09-2022

MARK advocaten aan teamlid Michel Zoutewelle

Goed bezig! Succes op deze slotdag.

€ 25

16-09-2022

Anoniem aan teamlid Michel Zoutewelle

€ 20

15-09-2022

FEELtraining B.V. aan teamlid Michel Zoutewelle

voor teamlid Michel Zoutewelle, top initiatief.

€ 50

14-09-2022

Anoniem aan teamlid Michel Zoutewelle

€ 10

13-09-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 821 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
32%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×