OK
×

Powerweek 2021 - Sporten voor Villa Pardoes

Van maandag 13 september tot en met zondag 20 september 2021 organiseren wij met ons kantoor een Powerweek

In een week naar de allerbeste versie van jezelf. De allersterkste versie worden, ongeacht je leeftijd, je achtergrond en je werk. Steeds een stap verder zetten. Een week vol uitdagingen, waardevolle kennis opdoen en ondernemersvaardigheden aanleren.

De Powerweek is gebaseerd op de Helweek, een concept van Erik Bertrand Larssen, ex-Special Forces lid van de Noorse Defensie. In de week die hij ontwikkelde ga je een week lang tot het uiterste, fysiek en mentaal.

Elke dag om 5 uur opstaan, sporten, gezond eten en leven, de hele week gedisciplineerd werken en workshops en trainingen volgen.

Natuurlijk doen de deelnemers het voor zichzelf: persoonlijke en zakelijke groei creëren en succesvol zijn is namelijk het doel. Maar hoe mooi is het dat we ook voor een goed doel aan de slag gaan!

En dat goede doel is de Villa Pardoes Week: een week waarbij ludieke acties voor en door bedrijven georganiseerd worden om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen. 

Voor elke minuut dat wij sporten in de Powerweek kun je een bijdrage doen. We sporten (als we het volhouden) 7 uur ofwel 420 minuten. Ons doel is om € 2.500 bij elkaar te sporten om zo een ernstig ziek kind met zijn/haar familie een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving en een onbezorgde week aan te kunnen bieden.

Over de Villa Pardoes Week

De Villa Pardoes Week is een week waar sponsoren verschillende initiatieven uitvoeren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Op deze manier bundelen zij krachten om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten. Tijdens deze week werken de ambassadeurs van Villa Pardoes op verschillende manieren aan een donatie voor het goede doel. Zo organiseren zij activiteiten waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat, maar wordt ook veel media-aandacht gecreëerd voor Villa Pardoes. Op deze manier kan dit goede doel nu en in de toekomst zoveel mogelijk dromen laten uitkomen.

Doe jij mee? 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 4.124 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
164%
105

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Michel Zoutewelle
Michel Zoutewelle

€ 1.307 opgehaald

Jan van  Gool
Jan van Gool
Mooi om in de Powerweek een mooi doel als Villa Pardoes te sponsoren

€ 900 opgehaald

Geen profielfoto
Joop van Gulik
Ik heb er zin in en super om mee te doen voor het goede doel

€ 787,50 opgehaald

Geen profielfoto
Saskia van der Hilst-Tilmans
Delen = vermenigvuldigen

€ 635 opgehaald

Geen profielfoto
Horatiu Gritto

€ 340 opgehaald

Geen profielfoto
Wim van der Lippe
Succes, Joop! Gr. Wim

€ 10 opgehaald

Geen profielfoto
Bart Verhagen
Powerweek

€ 0 opgehaald