OK
×
Actievoerder
Stichting Plons

Steun stichting Plons door corona heen!

Coronacrisis treft vooral kleine goede doelen, zoals Plons in de portemonnee

Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Radboud Universiteit en de toezichthouder op goede doelen, het CBF. De onderzoekers hebben het over grote verschillen tussen de diverse organisaties.

Plons interview en artikel bij de NOS

'Uit hun isolement' Stichting Plons in Rotterdam, die zeilactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking en ernstig zieke kinderen, zag de inkomsten vorig jaar inzakken met twee derde.

'Normaal heb je het per jaar over 30.000 euro aan giften, nu kwamen we niet verder dan 10.000 euro. Gelukkig hebben we wat vet op de botten, maar dit kan nog niet een jaar zo doorgaan', zegt Mark van der Heijden van Plons. 'Het ergste is het natuurlijk voor de deelnemers. Zij missen het zeilen enorm. Het is vaak een belangrijk uitje voor ze, waarmee we ze ook uit hun isolement halen.'

Na het interview en het artikel van NOS, vroegen veel mensen hoe ze Plons kunnen steunen. Met deze actie op Geef.nl maken we dat gemakkelijk en zichtbaar. De deelnemers en vrijwilligers van Stichting Plons zijn dankbaar voor elke bijdrage. 

De boten liggen in het water en zodra de maatregelen worden versoepeld, starten we weer met de zeilactiviteiten. Plons is er klaar voor!

M. Kraaijeveld aan teamlid Stichting Plons

€ 25

26-04-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Plons

€ 10

26-04-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Plons

€ 25

23-04-2021

R. van Look aan teamlid Stichting Plons

€ 10

21-04-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Plons

€ 10

20-04-2021

dakje met Geef-logo
€ 1.080 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
waarvan € 80 via Geef.nl
10%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Plons
Stichting Plons

€ 80 opgehaald