OK
×
Actievoerder
Tonja van Namen

Pieterpad voor Parkinson met Samen tegen Parkinson

U leest het goed, wij komen in actie voor ParkinsonNL en gaan ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen! ParkinsonNL financiert en stimuleert onderzoek om Parkinson de wereld uit te helpen. Dat is hard nodig want het is de snelst groeiende neurologische aandoening in Nederland en ter wereld!  Parkinson is een ongeneeslijke, progressieve ziekte en helaas maken we dat zelf van dichtbij mee in ons gezin.

Wat we gaan doen in 2022? 

Tonja trekt haar wandelschoenen aan en gaat zich voorbereiden om in oktober in 16 dagen achtereen het "Pieterpad voor Parkinson" te lopen. Dit pad van 498 km loopt van Pieterburen in Groningen naar de top van de Pietersberg in Maastricht. 

Verder bieden we via onze facebook en instagram pagina's "Samen tegen Parkinson" diverse acties aan. https://www.facebook.com/SamentegenParkinson

o    brievenbus-post-high-tea of  brievenbus-post-ontbijt. Hoe leuk is het om een ​​verrassingspakket te ontvangen? Té leuk en dat maakt het nog leuker om er één te verzenden! Naar een jarige, een zieke, een collega die met zwangerschapsverlof gaat, iemand die in quarantaine zit of gewoon zomaar. Denk dan aan onze brievenbus pakketjes en gelijk steunt u dit goede doel!

o    regelmatig Heerlijke Baksels van dochters Kim en Fleur (geproefd en            goedgekeurd)

o    en zo zijn er nog meer ideeën maar houdt daarvoor onze facebook- of   instagram pagina in de gaten.

Waarom we Parkinson als doel hebben gekozen?

Wij maken van heel dichtbij mee wat de gevolgen zijn van deze ziekte; onze vriend en vader Jip kreeg in 2021 de diagnose Parkinson en onlangs is dat bijgesteld naar Parkinsonisme PSP. Kan het gekker of erger? Zeker weten. Is het makkelijk? Zeker niet. Wat de toekomst ons brengt? Geen idee.... maar we zijn van mening dat we met een beetje positiviteit verder komen dan bij de pakken neer te gaan zitten. 

Wat kunnen WIJ doen dachten we? En zo ontstond ​​het idee: een jaar lang actie voeren met "Samen tegen Parkinson". Hierdoor hopen wij net een extra zetje te geven zodat er via ParkinsonNL nog meer onderzoek gedaan kan worden naar Parkinson. Wie weet komen ze tot een oplossing om Parkinson effectief te behandelen of misschien wel te genezen of zelfs te voorkomen.

Ø Wilt u mijn "Pieterpad voor Parkinson" kilometers sponsoren? Laat dan  op  deze pagina uw donatie achter. Dank u wel!

Ø  Wilt u een brieven-bus-post-high-tea of brieven-bus-post-ontbijt bestellen?  Kijk dan op facebook https://www.facebook.com/SamentegenParkinson of instagram op onze actiepagina "Samen tegen Parkinson" en bestel daar één of meerdere pakketjes of baksels. De betaling van deze pakketjes gaan via een betaalverzoek of contant en wij storten de opbrengst hier op de actiepagina.  

Actie voeren kunnen we niet alleen.  Helpt u ons mee om geld in te zamelen voor Parkinson.NL? Samen maken we het tot een succes. Geniet van elke dag!

ParkinsonNL heeft het CBF keurmerk.

Groetjes Jip, Tonja, Kim en Fleur

Anoniem

€ 25

03-04-2022

D. van der Voorden

Heel veel succes met jullie acties

€ 25

14-03-2022

N. Verheij

Heel veel succes/kracht gewenst!!

€ 25

03-03-2022

P. vd Berg

€ 25

03-03-2022

A. de Jong

Goed doel daar mijn man ook Parkinson heeft en alle kleine beetjes helpen

€ 10

01-03-2022

M. de wit De Wit

Heel veel succes, weinig blaren en een goed initiatief.

€ 50

27-02-2022

C. t HOEN

Heel veel succes tonja je kan het

€ 10

21-02-2022

L. broekhuizen Broekhuizen

Je bent een topper, maar dat wist je natuurlijk al! Heel veel succes en geniet er vooral ook van.

€ 10

11-02-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 11.975 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 325 via Geef.nl
79%
16

donaties

254

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tonja van Namen
Tonja van Namen

€ 325 opgehaald