OK
×
Actievoerder
Peter Van de Velde

Bargerveen Kika Wintertrailrun

Ik ben in april begonnen om het roer om te gooien en van ernstig overgewicht te gaan naar gezond gewicht. Hierdoor ben ik gaan sporten dmv bootcamp en af en toe hardlopen. In september heb ik de Mudmasters 12km gelopen en dat was een hele toffe ervaring.

Nu kwam ik via een vriendin op een hardloopevenement in Bargerveen. Dit is een KIKA Wintertrailrun en wat is er nu leuker dan lopen voor een goed doel!

Ik heb besloten om mee te gaan doen en de 4 mijl te gaan lopen. Ruwweg is dit 6.4 kilometer. Met mijn huidige hardloopkunsten loop ik dit ongeveer in 50 a 55 minuten. Het doel is dus om onder de 50 minuten te blijven. Nog even flink trainen dus!

Na inschrijving kreeg ik al snel de vraag, is dit een sponsorloop? Dat is het niet maar je kunt het er natuurlijk wel gewoon van maken! Dus heb ik het doel opgezet op geef.nl en hoop ik een leuk bedrag bij elkaar te kunnen halen voor KIKA.

Het maakt uiteraard niet uit hoeveel je geeft, alle kleine beetjes helpen. Want genezing bij Kinderkanker is een prachtig streven! En naast dat je het goede doel steunt motiveer je mij ook nog eens extra om te trainen en een mooie tijd neer te gaan zetten. Dus, doneer en steun mij en KIKA!

Peter Van de Velde
16-12-2021 09:40

TIjd voor een update! Aankomende zondag is het zover. Dan gaat de Kika Wintertrailrun te Bargerveen plaatsvinden. 6.4 km door een mooie omgeving met als doel een tijd proberen te lopen onder de 50 minuten.De knie is op dit moment nog een dingetje, maar met fysio en rust ga ik zondag zeker lopen en ga ik knallen. Waar ik initieel alleen zou gaan lopen gaan we nu met z'n 3en en gaan we vlammen!Dus het gaat de goede kant op met de knie, de starttijd is bekend, de locatie is bekend, de Coronamaatregelen zijn in acht genomen en het mag allemaal doorgaan. Ik ben er klaar voor. It's almost go time!

Peter Van de Velde
01-11-2021 13:40

Knieklachten is voor een hardloper funest. En laat ik daar nu last van hebben! Dat betekent even pas op de plaats en rustig aan doen. Gisteren wel een bootcamp gedaan en toch 2km hardlopen als warming up. Ging aardig goed en de snelheid was er wel dus we gaan er gewoon voor. Het doel blijft staan, 4 mijl over ruw terrein onder de 50 minuten. Let's go!

Peter Van de Velde
25-10-2021 20:41

Gisteren weer een pracht bootcamp gehad met deze run in het achterhoofd. Power through! En ook vanavond ging de circuit training weer als een speer. Morgen even een dagje rustig aan en woensdag de eerste hardloop sessie. Ready, set, run!

 

Video is een compilatie video van afgelopen zondag. Stuk voor stuk strijders!

dakje met Geef-logo
€ 325 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×