OK
×
Actievoerder
Olifant Adopteren

Overstroming in Elephant Nature Park.

Regen is goed voor de natuur. Maar teveel regen is een ramp.Al vele dagen regent het in het Noorden van Thailand. Zo veel regen dat de rivieren het water niet aan kunnen. Zo ook de rivier de Ping die door het Elephant Nature Park stroomt. Op vrijdagavond was er zoveel water dat de rivier buiten haar oevers trad en grote delen van het park onder water zetten. Bij daglicht werd de schade pas goed zichtbaar en met man en macht wordt er gewerkt om de olifanten weer op het droge te krijgen.Het is niet goed voor olifanten om langdurig in het water te staan. Veel olifanten hebben (door hun verleden) wonden aan hun poten en dan is het niet goed om zolang in het water te staan. De blinde olifanten kunnen ook gedesoriënteerd raken door het water. Hierdoor kunnen ze in paniek raken en zichzelf en anderen verwonden.

De (echte) schade zal pas zichtbaar worden als het waterpeil weer gezakt is. Er zal veel schoonmaakwerk zijn maar er zal ook veel schade zijn die hersteld zal moeten worden om de olifanten weer veilig rond te kunnen laten lopen.

Help Olifant een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 10 via Geef.nl
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×