OK
×
Actievoerder
Wilmke Bredenhoff

Operatie Roberta

Begin mei kwam een van onze jongeren, Roberta, naar ons toe en vertelde ze ons dat ze pijn had bij haar billen. Na wat verschillende onderzoeken bleek dat ze een cyste had bij haar billen. Dus volgde verschillende behandelingen om haar van haar pijn te verlossen. Ze nam een antibiotica kuur en werd begin augustus geopereerd in het staatsziekenhuis om de cyste te verwijderen. Toen begon de periode van herstel: om de dag naar de dokter, nieuw verband en elke dag alles goed wassen. Het bleek ontstoken te zijn en dus werd de wond opengehaald en moest ze weer ander verband proberen. Het bleef een beetje aanrommelen. De dokter van het staatsziekenhuis beantwoordde niet echt haar vragen en zorgen over de toenemende pijn en dus bleef de situatie onzeker: herstelde het allemaal wel goed en zoals het zou moeten? En waarom bleef ze dan zoveel pijn hebben? We besloten een arts te bezoeken in een privékliniek. Deze arts keek naar de wond en zei dat het helaas nog een keer geopereerd moet worden. De wond genas niet goed en er waren weer nieuwe cystes gevormd... Vandaar dus de aanhoudende pijn. 

We gunnen Roberta de beste zorg en mogelijkheden maar helaas kost een operatie in een privékliniek veel geld wat wij eigenlijk niet kunnen betalen. Daarom een beroep op u/jou! Wilt u geld doneren zodat Roberta een goede operatie kan krijgen en eindelijk goed zal kunnen herstellen? In het volste vertrouwen hebben we de afspraak gemaakt en zal ze, deo volente, 9 november geopereerd worden. 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!P.S. Als er meer opgehaald wordt komt dat uiteraard ook bij het goede doel terecht. Zo kan zij bijvoorbeeld een poosje niet werken en zal het overige geld dan dus kunnen gaan naar haar huur en andere bijkomstige kosten. 

Stichting Timulazu  logo 2

Stichting Timulazu

Stichting Timulazu

Stichting Timulazu is een Christelijke organisatie die zich in zet voor de toekomst van Roemeense jongvolwassenen (18+) door het aanbieden van een woon- en werk-trainingsprogramma. De naam van de stichting is afgeleid uit de twee start plaatsen van de stichting, namelijk Tirgu Mures in Roemenië en Laag Zuthem in Nederland. In Nederland financiert de stichting het project in Roemenië. Dit doet de stichting door middel van tweedehandse spullen te verkopen om maandelijks het project in Roemenië te kunnen steunen. Daarnaast worden er acties en activiteiten georganiseerd om ook hiermee geld op te halen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door enthousiaste en vastberaden vrijwilligers.Deze Timulazu jongeren van het project in Roemenië komen vaak uit families waar de thuissituaties moeizaam waren of uit het systeem van de kinderbescherming (kinder/gezinshuizen). Het doel is dat deze jongeren uit hun sociale en maatschappelijke isolement gehaald worden en door het volgen van het programma uiteindelijk een volwaardig, geïntegreerd leven opbouwen. Het trainingsprogramma richt zich op o.a. het ontwikkelen van een beter zelfbeeld, het bewust worden van het belang van een goede omgang met financiën, het belang van het zoeken van een werkplek en de juiste houding van een werknemer, geloof en gezondheid. Elke jongere heeft een eigen groeiproces en daarom zal de één sneller door het programma heen gaan dan de ander. Uiteindelijk is elke jongere onderdeel van de grote ‘Timulazu-familie’ en zullen ze altijd mensen hebben om op terug te vallen. 

Onze kringloopwinkels:

Wij hebben twee kringlopen in Heino.

- De Horst 1: meubel kringloop. Open van woensdag tot zaterdag van 9:00 - 12:30

- Canadastraat 17: huisraad, kleding, boeken en speelgoed. Ma, do, vrij en zat van 9:00 t/m 13:00. Di en wo van 13:00 tot 17:00

Verheug ons vooral eens met een bezoekje! 

Camping

Wilt u op een andere manier Stichting Timulazu steunen? Dan kunt u ook onze camping in Roemenië bezoeken, wat naast het huis van de jongeren ligt. Er zijn verschillende appartementen en blokhutten te huur en er is een groot terrein beschikbaar voor uw tent of caravan. Voor meer informatie over de camping neem gerust een kijkje op facebook of instagram zoekende naar “campingtimulazu”.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 860 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
143%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×