OK
×

Ons Sevagram-hart huilt. Help je mee om troost te bieden?

Op donderdag (15 juli 2021) sloeg het noodlot toe. Een watersnoodramp vond plaats in Valkenburg aan de Geul. Ook drie Sevagram locaties werden zwaar getroffen. Afgelopen weken is een enorme klus geklaard door medewerkers en vrijwilligers van ouderenzorgorganisatie Sevagram en diverse hulpdiensten. Er is keihard gewerkt om alle bewoners van Valkenheim, Oosterbeemd en de Geerlings hospicegasten zo snel mogelijk naar een veilige plek te brengen. Naar één van onze locaties of naar één van de locaties van onze collega-zorgorganisaties. Met betreffende bewoners, gasten en medewerkers gaat het naar omstandigheden redelijk. De impact is echter bijzonder groot, niet alleen bij hen, maar ook bij hun families.

Sevagram Verwenzorg, de steunstichting van Sevagram, wil cliënten, hospicegasten en medewerkers een groot hart onder de riem steken. Hiervoor doen we een beroep op iedereen die met hun meeleeft en wil meehelpen om via een vrijblijvende donatie hun leed te verzachten.

Sevagram Verwenzorg wil de gedupeerden binnenkort verrassen, mede namens jou. Met het donatiebedrag kunnen we diverse kleinschalige muziekoptredens ter ontspanning op de diverse locaties aanbieden of een heerlijk verwenzorgpakket of heerlijke attentie voor de medewerkers of een andere verwennerij, et cetera, et cetera. Verborgen verlangens hebben zij allemaal. Daarvan zijn we overtuigd. Hoe mooi is het om hen binnenkort te verrassen en te verwennen. Doe je ook mee?

PS. Heb je een vraag aan ons? Stel hem dan via het formulier op deze pagina.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 8.314 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
83%
236

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Sevagram Verwenzorg
Sevagram Verwenzorg

€ 8.314,50 opgehaald