OK
×
Actievoerder
Kiske | The Brain

Online Live Quizzen met The Brain

Elke drie weken, en soms een keertje extra, presenteren we online een pubquiz voor iedereen die wil deelnemen. Inschrijven hoeft niet, gewoon lekker gaan zitten en quizzen!

Het zijn vreemde tijden. En in deze tijden willen wij onze Brainees, onze quizvriendjes, graag wat vermaak bieden. Dat doen we heel graag, want eerlijk gezegd vermaken we onszelf er ook mee. Totdat het weer kan in zalen en cafés, bieden we jullie een online quiz, die je samen kunt spelen. Dat kan online via tools zoals Zoom, Google Meet of MS Teams. Of door elkaar op te zoeken, waarbij we je dan wel vragen om je netjes aan de regels te houden. Als we dat allemaal doen, dan zitten we straks weer eerder met zijn allen bij elkaar, in het echie!

Uiteraard zijn de quizzen die we online geven geheel gratis. Als je ons wilt helpen met een donatie voor de quiz, dan vinden we dat heel erg lief!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 523 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
52%
40

donaties

9

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: The Brain

Delen

Aan wie wil je doneren?
×