OK
×
Actievoerder
Ed Sander

Online China Pubquiz - ChinaTalk & Blogaap

Al vijf jaar verzorgen Fred Sengers (Blogaap) en Ed Sander (ChinaTalk) samen met China netwerk Guanxi met veel plezier de Grote China Kennisquiz. Normaal vindt deze elk jaar rond het Chinese Nieuwjaar plaats. In deze tijden van corona ‘lockdown’ zijn veel pub quizzen uit noodzaak online gegaan omdat het niet mogelijk is deze in volgepakte kroegen te spelen. Vandaar dat Fred en Ed hebben besloten de China quiz ook een keer online te spelen.

Hoe doe je mee?

Houd de avond van donderdag 28 mei vrij in je agenda. Die dag starten we om 20:30 met de live-stream op het volgende YouTube kanaal:

https://youtu.be/LKDVy8fepkY

Steun de quizmasters

Je kunt kostenloos meedoen aan de quiz.

Wel zouden de quizmasters het enorm op prijs stellen als je namens jezelf of je team een vrijwillige donatie zou kunnen doen. Ze verdienen normaal hun boterham met lezingen en studiereizen en hebben de afgelopen maanden dankzij de coronamaatregelen veel van hun reguliere werkzaamheden niet uit kunnen voeren en daardoor beperkt inkomen. Ook het maken van deze quiz heeft hen enkele dagen werk gekost. Als je een leuke avond hebt gehad met de quiz stellen ze een donatie daarom zeer op prijs.

NB: bij het klikken op 'doneer nu' verschijnen de standaard donatiebedragen van Geef.nl. Laat je daar niet door afschrikken, door op 'ander bedrag' te klikken kan elk willekeurig bedrag gedoneerd worden.

avatarWees de eerste!

Geef Ed een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

217

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Ed Sander
Ed Sander

€ 0 opgehaald