OK
×
Actievoerder
Lucas Slager

One Planet One People Festival

Gathering 2020: A Better World? Let’s do it Together!

Doet U mee aan onze missie om de wereld een beetje beter te maken?

Om het festival in 2020 mogelijk te maken en ons platform verder te doen groeien, is financiering nodig.Participeer en maak deel uit van een beweging die zich inzet voor een betere werelddoor bruggen te slaan tussen diverse initiatiefnemers over de hele wereld.

Van 22 tot en met 29 augustus 2020 organiseert One Planet – One People een internationale Gathering: A Better World? Let’s do it Together!

Dit festival is een vervolg op de Human World Summit: Unity in Diversity in 2017. Op de Human World Summit kwamen initiatiefnemers vanuit 40 landen, van alle grote religies en culturen en vanuit 4 generaties samen om doelstellingen te realiseren en samenwerkingsverbanden aan te gaan met als resultaat een Manifest voor een betere wereld die wereldwijd wordt gedeeld en gebruikt.

Het festival wordt georganiseerd op Centre Lothlorien in noordoost Frankrijk, een cursus- en vredescentrum gelegen op een landgoed van veertien hectare, omringd door bossen in de liefelijke natuur van de Haute Marne.

Visie en doelstelling:   

Samen leven we op planeet Aarde in een maatschappij en omgeving waarin veel te verbeteren is. Er zijn wereldwijd tal van inspirerende projecten en organisaties die zich inzetten voor een gezond milieu en een betere samenleving voor onszelf en de komende generaties. Om de zo nodige verandering op Aarde teweeg te brengen, zien wij het belang in ons te verbinden, opdat ideeën ook daadwerkelijk omgezet kunnen worden in actie.

Op www.oneplanet-onepeople.org vindt u uitgebreide informatie over het project.

Programma:                                                    

Tijdens het ochtendprogramma zijn er simultaan een aantal presentaties. Ieder project presenteert het doel, vertelt wat het heeft te bieden aan de wereld en vraagt wat het nodig heeft om meer impact te hebben. Door contacten te leggen, uit te wisselen en te delen, kan elk project groeien en kunnen we met elkaar stappen zetten. In de middag is er ruimte om elkaar organisch te vinden en tot samenwerking te komen. Er zijn verbindende ceremonies, een markt waar aanwezigen producten of diensten mogen aanbieden, livemuziek, workshops, een ceremonie, dansen en lekker, gezond vegetarisch eten. In de avond is er telkens een gezamenlijke activiteit om de verbinding onderling te versterken.

Aan het eind van de bijeenkomst zullen de participanten en bezoekers hun stem uitbrengen op hun project naar keuze. Van iedere boeking doneren we een bedrag van € 10.-. Het gekozen project ontvangt een minimum bedrag van € 1.000,-.  En we zetten ons 2 jaar in om het gekozen project financieel te ondersteunen.

Donaties en tegenprestaties:         

Het organiseren van het festival kost geld. Steun onze crowdfundingsactie of sponsor ons op eigen wijze.  Afhankelijk van uw gift bieden wij u als tegenprestatie tijdens het festival toegang tot het festivalprogramma en desgewenst een plek op de middagmarkt om uw doelstellingen uit te dragen of producten te verkopen. Kunt u er niet persoonlijk bij zijn, dan sturen we u graag, bij een donatie vanaf 40 euro, een inspirerend gezondheidsboek toe. Stort uw bijdrage en stuur voor de tegenprestatie een mail naar info@centrelothlorien.com

Wij bieden u vanaf 10 euro de volgende tegenprestaties: 

10 euro - een dag vrije toegang tot het festival;

20 euro - twee dagen vrije toegang tot het festival;

40 euro – ontvang het gezondheidsboek of vier dagen vrije toegang tot het festival en indien gewenst een plek op de middagmarkt;

60 euro - gezondheidsboek of de gehele week vrije toegang tot het festival en indien gewenst een plek op de middagmarkt;

100 euro -  gezondheidsboek plus vrije toegang tot het festivalprogramma en indien gewenst een plek op de middagmarkt.

Alle giften worden besteed aan de organisatie van het festival. Het surplus komt ten goede aan het project dat op 29 augustus 2020 tijdens de afsluiting van de “Gathering 2020” bekend wordt gemaakt en gedurende twee jaar door Centre Lothlorien ondersteund wordt.

Anoniem aan teamlid Lucas Slager

€ 100

05-04-2020

C. lothlorien aan teamlid Lucas Slager

superactie!

€ 25

16-03-2020

H. Nordsiek aan teamlid Lucas Slager

Great initiative!

€ 40

14-03-2020

Anoniem aan teamlid Lucas Slager

€ 10

10-03-2020

A. Heekelaar aan teamlid Lucas Slager

Succes met dit mooie project!

€ 25

04-03-2020

E. Licht aan teamlid Lucas Slager

€ 25

02-03-2020

D. Stok aan teamlid Lucas Slager

€ 10

01-03-2020

Anoniem aan teamlid Lucas Slager

€ 10

01-03-2020

1
2
dakje met Geef-logo
€ 395 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
13%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Vereniging Vrienden van Lothlorien

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Lucas Slager

€ 395 opgehaald