OK
×
Actievoerder
Nina van Santvoort

Omdat ieder kind moet kunnen spelen

19 september loop ik de Dam tot Damloop! Dat is een 10 Engelse Mijl (16,1 km) lang parcours tussen Amsterdam en Zaandam.

Hardlopen is gezond en voor mijn eigen plezier ren ik graag mee, maar aan de Damloop zit ook als goede doel een donatie aan 'Right To Play' verbonden! Right to Play zet de kracht van spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden.

Protect. Educate. Empower is het devies. Elke loper zal hieraan proberen bij te dragen door middel van een eigen geefactie, want samen komen we er wel. Doneer je met me mee? Al het opgebrachte geld gaat direct naar de stichting Right to Play.

 

 

Right To Play logo 2

Right To Play

Right To PlayProtect, Educate, Empower

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 1,52 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×