OK
×
Actievoerder
True Grasses

Wij gaan voor officiële registratie van onze school

Wij zijn gestart met beroepsonderwijs in Kisarawe, Tanzania, en bouwen de school in de komende jaren verder uit. Zo bieden we kinderen de kans om te studeren zodat ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

Wij konden starten met de eerste studenten op voorwaarde dat wij dit jaar de registratie in orde kunnen maken. De contacten tussen het lokale schoolbestuur en de landelijke overheid verlopen goed en de registratie kan binnenkort in orde gemaakt worden. Daarvoor zal de school nog een aantal wettelijke aanpassingen realiseren. Omdat wij ieder moment een uitnodiging kunnen verwachten zoeken wij naar financiering voor het papierwerk, transport, kleine aanpassingen aan de toiletten en een certificaat dat het water van onze bron veilig is.

De registratie is een voorwaarde voor een geldig diploma. Wilt u onze studenten helpen? U geeft een zaadje van hoop voor een leven zonder armoede.

C. Annot aan teamlid True Grasses

Blessings!

€ 25

27-08-2021

Anoniem aan teamlid True Grasses

€ 10

26-08-2021

Anoniem aan teamlid True Grasses

€ 10

26-08-2021

dakje met Geef-logo
€ 5.045 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 45 via Geef.nl
100%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
True Grasses
True Grasses

€ 45 opgehaald