OK
×

Muziek voor ouderen: ook in Corona tijd!

Wij brengen serenades muziek naar ouderen, (vanwege Corona). De mensen luisteren vanaf hun balkon en een stukje open raam. Heel ontroerend!

Juist met het Corona virus hebben ouderen aandacht en muziek nodig. Ook al moet dit buiten in de kou, wij laten de mensen niet in de kou staan. Op de foto zingt Merel Huizinga een serenade voor bewoners van Nieuw Vredenburgh in Amsterdam West.
Het was ontroerend om de mensen vanuit hun kamer, balkon en klein stukje open raam te zien. Ze waren echt blij met deze aandacht!

Wij willen dit project de komende tijd - zo lang Corona ouderen nog afzondert van de buitenwereld - op deze manier uitvoeren. Nu er nog geen lock-down is, zijn wij in staat hen de vreugde van muziek te komen brengen. 

Later in het jaar, als we weer naar binnen mogen, voeren we de Amour concerten "gewoon" uit. Dat wil zeggen dat wij bij de ouderen in het verzorgingstehuis langs gaan en hen mooie liederen brengen. 

Ook doen wij dit met Jong geleerd... een project waar kinderen van basisscholen bij een verzorgingstehuis in de buurt toegaan om kinderliedjes van vroeger en nu te zingen. Ook zingt Merel Huizinga mooie, klassieke liederen voor hen. Dit vrolijkt de ouderen op. Er wordt veel gezongen, gelachen en samen een dansje gemaakt! 

Op die manier zorgen wij voor verbinding in de buurt en hopen daarom dat dit project door buurtbewoners wordt ondersteund. Ouderen voelen zich vaak eenzaam en op deze manier kunnen wij hen tijdelijk uit hun isolement halen, wat echt belangrijk is!

M. Muller aan teamlid Stichting Philomela

Mooi concert van Xavier op 7 juni voor een mooi doel!

€ 10

07-06-2020

Anoniem aan teamlid Stichting Philomela

€ 25

07-06-2020

C. Verhaak aan teamlid Stichting Philomela

Sterkte Merel, succes met je werk😘😘

€ 100

13-04-2020

Anoniem aan teamlid Stichting Philomela

€ 100

13-04-2020

J. Boot aan teamlid Stichting Philomela

Hoop dat er veel ouderen van de concerten kunnen genieten.

€ 25

08-04-2020

N. Huizinga aan teamlid Stichting Philomela

Zo lang het kan ...

€ 25

29-03-2020

R. Joosten aan teamlid Stichting Philomela

Succes Merel, mooie plannen.

€ 50

27-03-2020

A. Wigman aan teamlid Stichting Philomela

€ 10

26-03-2020

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 5.355 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 730 via Geef.nl
21%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Philomela

Delen

Aan wie wil je doneren?
×