OK
×
Actievoerder
Pepijn Friso

Misfits tegen voedselverspilling

Door voedselverspilling gaat er veel goed voedsel verloren. Alleen al in Nederland wordt jaarlijks voor enkele miljarden euro’s aan bruikbaar voedsel de prullenbak ingegooid. Voedselverspilling vind je overal: bij de oogst, tijdens opslag en transport, in supermarkten en horeca, maar ook thuis.

Wij willen daar verandering in brengen! Misfits zorgt ervoor dat imperfecte groente niet zomaar bij het grofvuil wordt gezet. Wij zullen dit doel bereiken door van deze 'anders' verspilde groente, soeppakketten te maken. Deze soeppakketten zullen wij tegen een kleine vergoeding op straat verkopen.

Voor het opzetten van dit concept hebben wij jullie hulp nodig! Wij willen de soeppakketten vanuit een bakfiets gaan verkopen. Tevens willen wij de soeppakketten in duurzame verpakkingen gaan verpakken. 

Alle opbrengsten zullen wij doneren aan het leger des heils om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

avatarWees de eerste!

Geef Pepijn een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Pepijn Friso

€ 0 opgehaald