OK
×
Actievoerder
Dewes van Lohuizen

KARWEI AFMAKEN – voor de school LA TULIPE in MIKONDO -

We luiden de klok voor de volgende ronde na de succesvolle ronde van april t/m juni voor herstel van de stormschade aan het complex.

Sinds 1 juli staat het succes van de inzet van zoveel mensen voor MIKONDO op onze site www.mikondo.nl

Geweldig hoe in korte tijd de schade van de stormramp van eind maart grotendeels is hersteld.

Geweldig hoe dag en nacht en alle weekeinden hard gewerkt wordt. Na het puin ruimen zijn snel noodoplossingen aangebracht. Met de examens die immers in april en mei zijn, kan geen les gemist worden. En dat op een school met 1200 leerlingen die normaal al zo krap behuisd is! Alweer een sterk staaltje van onze partner in Mikondo!

Geweldig hoe het herstelwerk gericht wordt op veiligheid en duurzaamheid.

Geweldig zoals de fondsenwerving aan onze kant liep! Voor materialen en arbeid om de schade aan het complex te herstellen zou € 50.000 nodig zijn, en ….. al op 1 juli is dat gehaald! (zie onze site) Geweldig zo’n draagvlak voor Mikondo!

Wat niet voorzien was: de bouwkundige staat van de muren bleek gevaarlijk zwak. Er moesten draconische maatregelen worden genomen. (Details op onze site).

En daarom nu voor het laatste stukje, de laatste ronde … kloppen we weer aan bij ieder die de schoolkinderen van Mikondo een warm hart toedraagt. Om het KARWEI AF TE MAKEN is nog meer nodig. We schatten nog € 20.000. Maar als er meer komt…. Hoera, want we hebben geen reservepot voor onderhoud.

Vrienden van Mikondo (Stichting) logo 2

Vrienden van Mikondo (Stichting)

Het projekt Mikondo beoogt de inwoners van de wijk Mikondo van Kinshasa (DRCongo) te helpen bij het oprichten en in stand houden van een sociaal-cultureel centrum, waar vooral dienstverlening op het gebied van onderwijs, scholing en vorming geboden wordt.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.425 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
waarvan € 440 via Geef.nl
12%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×