OK
×

Van voddenplukker naar muskietennetwever

Gram Swarajya Samiti Ghoshi biedt ontwikkelingsprogramma’s aan om klassenconflicten en gewelddadigheden in de sloppenwijken van Patna tegen te gaan.

In dit project wordt een groep van dertig vrouwen opgeleid tot muskietennetwevers uit gebruikte materialen. Hiervoor zijn mesjes en naaimachines nodig. De vrouwen worden ook getraind in hun ondernemerschap en financiële administratie. Een uitgebreide beschrijving van het project vindt u op de site van Melania.

Er is 3.065 euro nodig om dit project te financieren. Wilt u bijdragen aan de bekostiging? Elke bedrag is welkom! Stort uw gift op de rekening van Melania: NL28 TRIO 0379 6201 89. Bij voorbaat dank, namens de voddenplukkers uit Patna Slum, Bihar, India.

Melania Ontwikkelingssamenwerking (Stichting) logo 2

Melania Ontwikkelingssamenwerking (Stichting)

Melania is opgericht in 1921. De focus is anno 2021 verschoven van liefdadigheid naar empowerment. Maar altijd ging en gaat het om onderlinge verbondenheid: voor en door sterke vrouwen.

Melania is een organisatie van vrijwilligers, die zich inzet om ondernemende vrouwen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika te helpen om hun positie te verbeteren en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Met dat doel verstrekt zij startsubsidies aan vrouwengroepen die zelf geen krediet kunnen verkrijgen in eigen land.

Honderd jaar jong, is de doelstelling van Melania nog steeds actueel.

Bezoek onze website: www.melania.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 225 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.065
7%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×