OK
×
Actievoerder
Nadia Benaissa

Medische zorg in Gaza

Terwijl we genieten van een nieuwe ramadan, zijn de herinneringen aan het gruwelijke geweld in Gaza van afgelopen jaar, nog vers. 

Velen zijn gewond geraakt, hebben (blijvend) letsel opgelopen of zijn ernstig getraumatiseerd. Stichting Kifaia zet zich in voor mensen in Gaza die dringend behoefte hebben aan medische zorg, zowel fysieke als psychische zorg. 

Toen wij in Gaza waren namens Stichting Kifaia, drukten de Palestijnen ons één ding op het hart: "Vergeet ons niet en vertel de wereld over het onrecht dat ons wordt aangedaan door de bezetter." Wil jij ook laten weten dat we ze niet vergeten zijn? Doneer dan aan Gaza. 

Stichting Kifaia logo 2

Stichting Kifaia

Stichting Kifaia steunt de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) Gaza. De PMRS is een lokale en onafhankelijke organisatie. Sinds de jaren zeventig verleent de PMRS gezondheidszorg op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza. Van zuigelingenzorg tot zorg voor ouderen, mensen met een handicap of een chronische ziekte. Laagdrempelig, dicht bij de mensen en gratis.

Stichting Kifaia steunt hen met met geld en door Nederlanders te informeren over de Israëlische bezetting van Palestina en de schendingen van internationaal recht en mensenrechtenverdragen.

Gaza met eigen ogen
Stichting Kifaia krijgt als een van de weinige Nederlandse organisaties (vooralsnog) toegang tot Gaza. Wat we vertellen, hebben we daar zelf gezien, gehoord en ervaren. De gesprekken met mensen en bezoeken aan plekken in Gaza zijn terug te lezen in onze nieuwsbrieven en te zien in onze video’s. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.169 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.159 via Geef.nl
116%
59

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Nadia Benaissa

€ 1.159 opgehaald