OK
×
Actievoerder
Willem de Visser

medisch hulp mishandeld katje

hallotjes mensen,

Op 13 jan stonden we in de keuken in het apartement bij me vriendin. Plots zagen we aan de overkant dat een jongetje iets aan het slaan was. Ik dacht zelf dat hij met een kussen aan het stoeien was. Maar na beter kijken zagen we dat het om een katje ging. Wij dus met spoed naar dat apartement om dat katje weg te halen, wat ons gelukkig gelukt is. het katje was helemaal in de stress en in shock, ook was ze helemaal nat en vies.

Even later op de avond hebben we het drolletje naar de dierenarts gebracht. Daar zijn we erachter gekomen dat ze nog geen 4 maanden oud is, want ze was net tandjes aan het wisselen. We hebben ook gelijk we foto´s laten maken en verder laten onderzoeken. Daar is uitgekomen dat het beestje een gebroken heupkom heeft en bloeduitstorting op de oortjes van het slaan, ook mist ze wenkbrauwharen aan de rechterkant. We hebben toen medicijnen mee gekregen voor ze en toen mee naar huis gebracht.

Heel de avond zijn we met ze bezig geweest en ze voelde zich eigen gelijk op haar gemak. Nu ook heel de dag bezig geweest met ze en ze is langzaam los aan het komen en is lekker aan het eten en spelen met de andere kat.

Wat we nu hebben gedaan is dat we zelf voor het beestje gaan zorgen. Maar nu komt het, de operatie voor het heupkommetje gaat rond de 900 euro kosten. Nu willen we via deze weg proberen om een beetje geld in te zamelen om zo snel mogelijk haar die operatie te geven. Want de operatie kost best veel geld.

Wij hopen dat we zo de kosten een beetje kunnen drukken en dat we dit drolletje een fijn leven kunnen geven :)

voor donaties onder €10 NL03RABO 0122535251 T.a.v W.G de Visser met omschrijving: Bibi

Anoniem aan teamlid Willem de Visser

€ 5

20-01-2020

D. Aarts aan teamlid Willem de Visser

Jullie zijn al over het bedrag maar onder het motto van goedheid loont toch een kleine donatie, geweldig wat jullie hebben gedaan, zo zouden meer mensen moeten zijn ❤❤❤

€ 10

19-01-2020

M. Camps aan teamlid Willem de Visser

Ik zie ook dat het geldbedrag binnen is voor deze lieverd. Maar jullie zullen nog extra's nodig hebben voor nacontrole en verdere verzorging. Ik adviseer jullie om het diertje te verzekeren voor verdere kosten, qua inenting, sterilisatie, medicatie enz enz. De dierenarts kan jullie hierover adviseren. Succes met jullie aanwinst.

€ 10

19-01-2020

C. Muhren aan teamlid Willem de Visser

Ik zie dat het doelbedrag al is gehaald, maar doneer toch € 10,- voor een kratje bier voor jezelf. (Of iets anders hoor, mag je zelf weten.) voor mij ben je een held!

€ 10

18-01-2020

P. Zieverink aan teamlid Willem de Visser

Ik wens veel sterkte met de kleine en dat jij of zij gauw opknapt

€ 10

18-01-2020

S. van Wonderen aan teamlid Willem de Visser

Wat fijn dat je het katje hebt gered, heel veel succes met het herstel van de kleine gewenst!

€ 10

18-01-2020

H. Reuvers aan teamlid Willem de Visser

Ik hoop dat het weer in orde komt met het katje en dat ze weer volledig hersteld.

€ 10

18-01-2020

T. Verhoeven aan teamlid Willem de Visser

Safe the kittens 😝

€ 10

18-01-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 1.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 735 via Geef.nl
146%
62

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Willem de Visser
Willem de Visser

€ 735 opgehaald