OK
×
Actievoerder
Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk wil Ronald McDonaldhuis Utrecht steunen

Ik ben Marcel van Hooijdonk, mijn nichtje heeft in het Ronald McDonaldhuis verbleven en ik ben gegrepen door het fantastische werk dat ze daar verrichten.

Kijk ook eens op mijn actie voor de Cliniclowns!

 

Marcel van Hooijdonk
Doe mee aan HomeRun

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, doorzetten en doorbijten. Dát is HomeRide. En dat is ook HomeRun: een HomeRide for runners! Met je team ren je in estafettevorm 240 kilometer in 24 uur. Bijna zes marathons! Dag én nacht. In weer en wind. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen.

Wanneer:
23 en 24 juni 2018
Waar:
240 km in een hart door Nederland

Home is where your heart is
Daarom gaat HomeRun 2018 weer als een hart door Nederland. Van Utrecht naar Utrecht. Een hart van 240 kilometer, dat langs twee Ronald McDonald Huizen voert, en dat in 24 uur tijd gelopen moet zijn. Veel HomeRunners lopen mee, omdat zij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen zijn. Na de start in Utrecht loop je via Gouda langs Huis Rotterdam naar Den Bosch, om de volgende dag in Utrecht over de streep te komen, onthaald door trotse familieleden en vrienden. Maak je op voor een geweldige uitdaging en een unieke beleving, langs de mooiste stukjes van Nederland. Dag én nacht. In weer en wind. Ben je geen hardloper, maar een fietser? Geen probleem! Tegelijkertijd met het hardlopende HomeRun peloton trekt er ook een fietsend HomeRide peloton in een hart door ons land!

Iedereen kan meedoen
Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal tien hardlopers. Daarnaast heeft ieder team minimaal één begeleider die niet meeloopt. Ook minder sportieve vrienden, collega’s, partners, ouders en kinderen kunnen meedoen als volwaardig teamlid met een eigen functie. Ieder teamlid is even belangrijk. Denk aan een PR- en social media-manager, logistiek manager, fondsenwerver of een masseur. En dat maakt HomeRun extra bijzonder.

Doe mee
Op 23 en 24 juni 2018 is het tijd voor de tweede editie van HomeRun. Door mee te doen, zorg je ervoor dat de 6.483 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.
Marcel van Hooijdonk
Nieuwsbericht
16-11-2017


Op McHappy Day werken BN’ers als vrijwilliger bij McDonald’s


Woensdag 22 november is het McHappy Day bij McDonalds. Dit betekend dat alle 245 restaurants in Nederland in het teken staan van het Ronald McDonald Kinderfonds. Op McHappy Day werken BN’ers vrijwillig bij de McDonalds om meer aandacht te vragen voor dit goede doel.
De bekende Nederlanders die je bij het McDonalds restaurant in de Muntbergweg in Amsterdam kunt vinden op 22 november zijn: Pip Pellens, Tim Douwsma en Quintis Ristie. Zij gaan aan de slag voor het Ronald McDonalds Kinderfonds. McDonalds is al meer dan 30 jaar partner van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Op woensdag 22 november wordt er van iedere verkochte Happy Meal 0,05 euro gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het opgehaalde aantal nachten slapen in een Ronald McDonald Huis wordt bekend gemaakt tijdens een persbijeenkomst. Tijdens deze persbijeenkomst zullen de Directeur van McDonalds Nederland Manu Steijaert en Renate Westerlaken de Directeur van Ronald McDonald Kinderfonds een speech geven. Ook zij doen de bekendmaking. Er komen speciale gasten die iets komen vertellen over het Ronald Mc Donald Huis. Dit zijn vier gezinnen die vertellen hoe het is om te mogen slapen in het Ronald McDonald Huis. Omdat dit een bijzondere ervaring was komen zij hierover vertellen.

De bekende Nederlanders zetten zich in voor het Ronald McDonald Kinderhulpfonds omdat zij dit een ontzettend goed doel vinden. En vinden dat dit doel meer onder de aandacht moet worden gebracht. Hopelijk lukt dit door McHappy Day en wordt er natuurlijk een mooi bedrag opgehaald.
Marcel van Hooijdonk
Ik ben Marcel van Hooijdonk, ik heb zelf de eerste EUR 25 gedoneerd. Wie volgt?
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie