OK
×
Actievoerder
Eva Bouma

En door: Stockholm 2024!

Update januari 2024: Wat een avontuur was de marathon van Wenen! Eén van de weinige hoogtepunten in een zwaar jaar. Extra bijzonder was het om de marathon voor mijn schoonvader & het UMCG Kanker Researchfonds te rennen! In juni dit jaar ga ik mijn volgende marathon rennen in Stockholm. Weer onder begeleiding van Joeval Benjamins, https://goededoelentrainer.nl/. Vandaar vanuit mij opnieuw een donatie! Wil jij ook opnieuw doneren? Dat kan nog steeds via deze pagina.

Eén belofte kan ik in ieder geval waarmaken: nooit meer dan 1 marathon per jaar, maar de marathon(s) die ik ren zijn voor mijn schoonvader én het UMCG Kanker Researchfonds. 

Start van deze actie (€ 3095.- opgehaald!): In april 2023 ga ik meedoen aan de marathon van Wenen, één van mijn eerste grotere sportieve doelen waarbij ik niet voor een goed doel zou gaan rennen omdat ik bang was dat mensen zouden denken: 'heb je haar weer met een actie..'. Totdat ik in mijn zoektocht naar hulp bij de voorbereiding voor de marathon Joeval Benjamins tegenkwam. Hij helpt mij met een trainingsschema en vraagt hiervoor een donatie voor een goed doel. Toen ik hem vroeg welk doel het dichtst bij hemzelf staat noemde hij het UMCG Kanker Researchfonds. Een doel dat momenteel, vanwege de ongeneeslijke ziekte van mijn schoonvader, ook heel dichtbij onszelf staat. Voor mijn schoonvader, als dank aan Joeval en voor alle andere mensen waarvoor, helaas, onderzoek naar kanker nog heel hard nodig is wil ik daarom tóch weer een actie starten en jullie vragen te doneren aan het UMCG Kanker Researchfonds. 

Eva Bouma
22-04-2023 18:52

Lieve allemaal, ontzettend bedankt voor de vele donaties en lieve berichtjes! OMorgen is het zo ver en sta ik aan de start van de Vienna City Marathon!! 

Mocht je me willen volgen: 

Hier kan je om de 5km mijn tijden zien: https://apihub.mikatiming.net/ah/rest/appapi/meetinginfo/meeting/HCH8OHST1E1/participation/HCH8OHST19119A/resultpage?lang=nl

Dit is een livestream van de marathon zelf https://www.vienna-marathon.com/mobile.html?surl=0f2239449c5a471469ac010df27b1a61

dakje met Geef-logo
€ 3.445 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
137%
165

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Eva Bouma
Eva Bouma

€ 3.445 opgehaald