OK
×

Maak het verschil voor Jaitsen Singh!

Maak het verschil voor Jaitsen Singh!

Medicijnen kunnen betalen. De mogelijkheid krijgen om post te versturen. Maar ook het betalen van juridische bijstand in de hoop op gerechtigheid. Het zijn financiële kosten die Jaitsen Singh, die al 38 jaar vast zit in een gevangenis in Californië, niet zelf kan betalen.

Daarom kloppen we aan bij u. Helpt u mee?

Het is niet de eerste keer dat Singh onze steun nodig had. Een terugblik. 

In 2017 startten we een grote campagne om met nieuw bewijs zijn zaak te heropenen. Steun vanuit Nederland maakte dit tot onze vreugde financieel mogelijk!

We hielden u via dit platform op de hoogte.

Update 18 juli 2017: Het streefbedrag is verhoogd! Zie hier voor meer uitleg. Singh heeft tenminste €60.000 nodig om alles te kunnen bekostigen.

Doneer en maak het verschil! Uw donatie is hard nodig om een verschil te maken. De heer Singh zit al ruim 33 jaar onschuldig vast in de gevangenis in de VS. PrisonLAW strijdt voor de vrijlating van Singh en heeft daarbij uw hulp nodig. Singh werd aangehouden voor vermeende betrokkenheid bij de moord op zijn eigen vrouw en dochter. Na een langdurig en merkwaardig proces is Singh veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Singh heeft alle betrokkenheid bij de moorden tot op de dag van vandaag ontkend. PrisonLAW is overtuigd van de onschuld van Singh.

Uw donatie wordt gebruikt voor de volgende doelstellingen:

- Nieuw bewijs is nodig om zijn zaak te heropenen. Om bewijs te verzamelen moet PrisonLAW een private investigator inhuren;

- Het inhuren van een Amerikaanse lokale advocaat die samenwerkt met PrisonLAW voor de parole, gratie en herziening;

- Proceskosten voor de parole, gratie en herziening

- Proceskosten voor de strafoverdracht naar Nederland;

-   Overheadkosten voor de boekhouding, de kantoorkosten, inhuur externe expertise, reiskosten maximaal 5% van het opgehaalde bedrag;

- en Levensonderhoud voor Singh in de gevangenis.

Lees het hele artikel op www.prisonlaw.nl en het blogitem over het verhogen van het streefbedrag naar €60.000.

PrisonLAW dankt u namens de heer Singh voor uw hulp!

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 62.250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
103%
1455

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting PrisonLAW
Stichting PrisonLAW

€ 62.250 opgehaald