OK
×
Actievoerder
Emma Otten

Louis verjaardagsspaarpotje voor schone lucht

Louis Spaarpotje

Lieve lezer, dit is het verjaardags spaarpotje van Louis waarmee wij zijn doel willen realiseren: gefilterde, schone en koele lucht in huis, voor Louis en zijn longetjes. 🌿☁️❄️

 

Door Louis zijn extreme vroeggeboorte heeft hij een ernstige vorm van Bronchopulmonale dysplasie. Deze chronische longaandoening word niet beter: Louis zal er mee gaan leren leven.

Deze aandoening zorgt bij Louis o.a. voor benauwdheid, snel buiten adem zijn, motorieke achterstand en apneus in zijn slaap. Schone lucht is dan ook heel belangrijk!

Wij wonen in een oud, klein huisje, waar het snel erg warm word: Vanaf mei is Louis zijn kamer al 26 graden: 24/7. De lucht is klam, muf, en voor Louis absoluut niet optimaal. Op warme dagen (+25gr) spenderen wij de dag eigenlijk altijd op zijn kamertje van 10m2, waar een mobiele airco nu elke dag en nacht staat te loeien. Dat is niet prettig, de airco zelf word heel warm, maakt onwijs veel kabaal, en we kunnen Louis' raam niet sluiten wanneer er buiten rook is of slechte lucht.

 

Graag zou ik dan ook een luchtfilterende/zuiverende airco voor Louis willen realiseren, ééntje op zijn slaapkamer om aangenaam te slapen. Als we het geluk mogen hebben eventueel ééntje beneden om ook daar de lucht zuiver te houden. Dat is het doel wat ons voor nu én komende jaren onwijs veel helpen zou.

 

Helaas zijn hier geen potjes voor die ons kunnen helpen om Louis zijn schone lucht te realiseren, ondanks de hoge noodzaak. Desondanks heeft Louis het nodig om zorgeloos te kunnen groeien, ontwikkelen, en fijn te slapen zonder benauwdheid.

 

Wil jij ons hierbij helpen? Dan is jouw donatie onwijs welkom. Het zou het állermooiste cadeau voor hem zijn wat we hem kunnen geven. 💛

 

UPDATE: Lieve allemaal, dankzij jullie hebben wij al 1 unit à 1500 euro voor Louis kunnen realiseren. Wat fantastisch.. Ik ben er stil van. 💛

Omdat wij nogsteeds donaties binnen krijgen hebben wij het bedrag iets aangepast, voor een 2e unit beneden. Als Louis die heeft zijn écht alle zorgen de wereld uit. Maar tot die tijd.. zijn wij jullie zó dankbaar. 💛

 

M. Den Doelder

€ 15

5 dagen geleden

Anoniem

€ 5

13-08-2022

Anoniem

€ 10

13-08-2022

M. Pennings

€ 10

11-08-2022

A. de Jager

€ 10

08-08-2022

S. Boerboom

€ 100

05-08-2022

T. Keijmel

Lieve Louis, alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Heel veel liefs(ook voor mama)

€ 15

03-08-2022

I. huijbregts-camps Huijbregts-Camps

Lieve Louis, voor jou van ons. Blijf maar lekker groeien en ontwikkelen. Je bent een kanjer. Liefs uit Haarsteeg

€ 15

03-08-2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 1.520 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.415 via Geef.nl
101%
103

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: E.I. Otten

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Emma Otten

€ 1.415 opgehaald