OK
×
Actievoerder
Eddie Wolfswinkel

Lopen tegen Lyme

Hoi mijn naam is Eddie.  Een paar jaar geleden is er bij mij Lyme geconstateerd. Dit kwam voor mij niet geheel onverwacht uit de lucht zetten.  Ik ben boswachter bij staatsbosbeheer en laat de ziekte nou beroepsziekte nummer 1 zijnWel ben ik er achter gekomen dat er niet veel bekend is over de ziekte van Lyme. Huisartsen weten vaak niet wat het inhoud om lyme te hebben en/of hoe de ziekte zich ontwikkeld. Het is namelijk een sluimerende ziekte die grote gevolgen kan hebben.  Het kan je spieren aantasten, je kan deels verlamd raken en in het ergste geval kun je een hartstilstand oplopen. 

Na een aantal jaren strubbelen met de gezondheid, ben ik er weer aardig boven op gekomen. Ik besef me maar al te goed hoe belangrijk een goede gezondheid is. Deze sluimerdere ziekte wil ik graag onder de aandacht brengen door te wandelen vanuit het zuidelijkste puntje van Italie terug naar Nederland. Een mooie reis wat het nog mooier maakt als je er een goed doel aan koppeld. 

De opbrengst gaat naar Stichting tekenbeetziekten. Deze stichting wilt een speciale kinder kliniek oprichten voor kinderen met lyme. Bij kinderen is het moeilijk om lyme te constateren en kinderartsen weten vaak niet de specifieke behandeling te geven die ze nodig hebben. De artsen die gespecialiseerd zijn in lyme hebben weer net niet de kunde van een kinderarts. En zo valt een kind met lyme een beetje tussen wal en schip. Een speciale kliniek zou hiervoor de uitkomst zijn. 

 

Lopen tegen lyme

Hier wil ik dus graag voor lopen, ik verwacht in oktober 2021 mijn wandelschoenen aan te trekken en met mijn reis te kunnen beginnen. 

Vind je het leuk om mij te volgen? dan kan dat via polarsteps, hier zal ik in de aanloop van mijn reis zo nu en dan wat rondwandelingen posten. en uiteraard de reis zelf bijhouden. ( http://polarsteps.com/EddieLopentegenlyme )

W. van Houten aan teamlid Eddie Wolfswinkel

Nog steeds zwaar onderschat wat zo'n klein beestje kan aanrichten aan je lichaam.

€ 10

Vandaag

M. Verbeek aan teamlid Eddie Wolfswinkel

€ 10

Vandaag

Anoniem aan teamlid Eddie Wolfswinkel

€ 25

Gisteren

Anoniem aan teamlid Eddie Wolfswinkel

€ 10

Gisteren

C. verschoor Verschoor aan teamlid Eddie Wolfswinkel

Ik zag een oproep op fb Echt heel knap wat je gaat doen. Heel veel succes

€ 15

Gisteren

D. Slaat aan teamlid Eddie Wolfswinkel

Ik wens je heel veel succes en fijne en veilige kilometers!

€ 10

Gisteren

I. Geluk aan teamlid Eddie Wolfswinkel

€ 25

Gisteren

Anoniem aan teamlid Eddie Wolfswinkel

€ 25

2 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
dakje met Geef-logo
€ 3.730 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
3%
143

donaties

177

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Eddie Wolfswinkel

€ 3.730 opgehaald