OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

LÖNA Live + Livestream

Een reis door het koude landschap in IJsland eind 2018 bracht de onafscheidelijke tweelingzussenMadelon en Danielle Bruinhof onverwachts inspiratie. Het duo verkeerde al in de indie muziek, maarhet kwartje voor identiteit van LÖNA viel op z’n plek in het Scandinavische landschap. Vandaar denoordelijk klinkende bandnaam die in het Zweeds ‘waardevol’ betekent. De tweeling laat zich danook inspireren door de noordelijke acts zoals Björk, Vök en popartiest Tove Lo. De gezamenlijkeliefde voor donkere popmuziek vormt de basis, waarbij ijzige synthgeluiden en wijds galmendegitaren als een rode draad door de muziek stroomt.

Na de IJslandreis doken de tweelingzussen de studio in met producer Marg van Eenbergen (CordonRouge, Dési Ducrot, Ben Forte) om muziek uit te brengen. Op 8 februari 2019 kwam de eerste single‘Stars Align’ uit inclusief videoclip die is opgenomen in het ruige landschap dichtbij Reykjavik. Meersingles volgde, waaronder I Never Wanna See You Again, met videoclip die is opgenomen in eenverlaten theater. In heel 2020 worden nieuwe nummers uitgebracht die onderwerpen zoals ‘slutshaming’ en ‘LGBTQ’ problematiek aansnijden.

Eerder noemde muziekplatform 3voor12/Noord-Holland tijdens de finale van de Rob Acda Award in2018 de liveshow van het duo origineel en talentvol. Eind 2019 noemde het Haarlems Dagblad hetduo intrigerend en dat de muziek echt ergens over gaat.

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 40 kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream is voor iedereen beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 5

19-09-2020

dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×