OK
×
Actievoerder
Baerke Traa

Livestreamconcert - Baer Traa

Omdat de mogelijkheden tot live spelen zo beperkt zijn in deze gekke tijden zenden we live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag een concert uit. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Zuiderstrandtheater en uiteraard zijn donaties meer dan welkom!

Livestream ZST: https://www.facebook.com/ZST-Live-107501387553531

Livestream en info Baer Traa: https://www.facebook.com/baer.traa.music

Baer Traa:

Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; soulvolle songs, messcherpe grooves en een flinke scheut blues. Vorig jaar verscheen zijn debuut 'Out Of Thin Air' waarna hij overal door het land speelde met de Popronde. Met zijn rauwe, oprechte performance en kneiter-strakke band is dit een act om niet te missen.

Live vanuit de Havenfoyer presenteren we elke woensdag en donderdag een speciale editie van ZST Live. Vanaf 20.00 uur kun je intunen op het concert via de ZST Live Facebookpagina

avatarWees de eerste!

Geef Baerke een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
0%
0

donaties

6

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: B A Traa

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Baerke Traa

€ 0 opgehaald