OK
×
Actievoerder
Joost van der Star

Last Man Standing

In deze tijden waarin we heel veel niet kunnen is het juist belangrijk om uitdagingen te blijven zoeken. Hier was ik voor mezelf ook naar op zoek en heb deze gevonden in de LAST MEN STANDING ORANGO RUN (https://www.orangosports.com/orangorun)

Dat houdt in dat je elk uur een ronde van 6,7km moet lopen rondom je huis.. Om 05:00uur start de eerste ronde en precies op het uur start je de volgende ronde. Hoe sneller je loopt hoe meer rust je hebt maar uiteindelijk gaan de kilometers tellen natuurlijk. Dus voor mij is de uitdaging van waar mijn grens ligt en je zegt en nu kan ik echt niet meer verder. Deze run is op 27 maart 2021.

Ik wil dit graag koppelen aan een goed doel voor kinderen die eigenlijk hun hele of een gedeelte van hun leven eigenlijk niet veel hebben kunnen doen en in ieder geval niet altijd kind hebben kunnen zijn. Door middel van Make a Wish kunnen we een droom voor deze kinderen uit laten komen.

Ik hoop dan ook dat jullie mij gaan sponseren, dat kan als totaal bedrag of per ronde die ik loop (die je dan achteraf kan doneren) en mij ondersteunen om mezelf uit te dagen om zo ver mogelijk te lopen en hiermee een zo hoog mogelijk bedrag ophaal. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.064 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
141%
59

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Joost van der Star

€ 1.064 opgehaald