OK
×

Lakisama Neighbourhood Cleanup

Lakisama staat voor een betere toekomst door educatie voor kinderen. Lakisama heeft er onder andere aan bijgedragen dat 33 kinderen naar de basischool kunnen, 15 kinderen naar de middelbare school en 4 kinderen naar het MBO of HBO in Kenia.

Educatie speelt ook een belangrijke rol bij het verminderen van de negatieve impact van de mensheid op het milieu. Daarom heb ik besloten om samen met Lakisama een Neighbourhood Cleanup te organiseren! 

Doe jij ook mee of vind je het leuk om een kleine bijdrage te geven?

Wanneer: 8 mei, 10:30 - 12:30

Waar: Kolenkit (Piet Paaltjenspad 1), Amsterdam

Uiteraard wordt de Cleanup Covid-proof georganiseerd!

Over Lakisama

Wij geloven dat onderwijs de beste manier van armoedebestrijding is. Met onze stichting willen we kinderen en jongeren in lagere inkomenseconomieen ondersteunen door hun schoolgeld te betalen, kleine leningen te verstrekken en hen lokale mentors aan te bieden.

Lakisama Foundation logo 2

Lakisama Foundation

Onze missie is om kinderen in lagere inkomenseconomieën een betere toekomst te bieden. Dit doen we door hen toegang te geven tot onderwijs, omdat wij geloven in onderwijs als middel tegen armoedebestrijding.

Momenteel ondersteunen we weeskinderen in Nairobi, Kenia die zonder financiële hulp niet naar school kunnen gaan. Met het geld dat we inzamelen, betalen we school- en collegegelden en bijkomende kosten zoals uniformpjes, rekenmachines en schriften.

Om de kinderen te begeleiden en hun voortgang in de gaten te houden, werken we samen met lokale vrijwilligers.

Meer informatie is te vinden op lakisama.com.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 635 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 385 via Geef.nl
181%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×